Toujours is vernieuwd! Deze mooie hotspot heeft de nu de naam: Toujours Urban Frenchy Bistro. Dit visrestaurant aan de Oude Groenmarkt was al hip maar het pand is nog mooier en ruimer. Ook de menukaart heeft een update gekregen. Toujours heeft nu echt de allure van Parijs, maar nog steeds heel toegankelijk voor een breed publiek. Want ook al noemt Toujours zichzelf een visrestaurant, er is ook vlees. En dit alles in Franse sfeer en voor een goede prijs kwaliteit verhouding.

Toujours_Haarlem11

Toujours_Haarlem12

Toujours heeft in 10 dagen een verbouwing ondergaan, want het was toch tijd voor iets ‘eigens’ en vernieuwends. Er zijn 2 keukens, waarvan 1 open voor de koude gerechten. Leuk om naar te kijken. Het zitgedeelte is nu helemaal open waardoor het lekker overzichtelijk is maar nog steeds knus. En met mooie meubels. De menukaart is veranderd; minder gerechten maar juist met uitblinkers (signature dishes). Bijzonder is de Mibrasa houtkoolgrill waar de kreeft en rib roast gegaard worden. Smullen! Een exotische mix dus, met vis en vlees.

Toujours_Haarlem10

Toujours_Haarlem01

Wat moeten wij ons hierbij voorstellen? Een greep uit de vernieuwde menukaart voor een beter beeld: dorade (€19,50), halve kreeft (€19,50), Poussin (€16,50), flank steak (€19,50), risotto (16,50) en rib roast (29,50). Er zijn ook charcuterie plateaus te bestellen en natuurlijk soepen, voorgerechten (tartaar en carpaccio van zowel vis als vlees), oesters en heerlijke desserts.

Toujours_Haarlem05

Toujours_Haarlem07

Eigenaren van deze vernieuwde plek zijn Watchao en Xiadong Sun. Een Chinees echtpaar en geen vreemden in de Haarlemse horecawereld. Zij runnen al vier jaar Brasserie L’Anders aan de Grote Markt. Beiden komen zij uit een echt Chinees restaurantgezin, het zit dus in de genen. En ook al klinkt dit niet echt Frans, Watchao heeft wel deze roots. Hij groeide op in Normandië en is gek op vis. Zo ontstond Toujours. Lekker, goede kwaliteit (de vis komt dagelijks uit IJmuiden), ruime keuze en betaalbaar. Worden wij blij van!

Toujours_Haarlem09

Toujours_Haarlem08

De ambiance doet zoals het hoort bij een Frans restaurant, ook Frans aan. Maar wel modern en sfeervol. Het mooie pand is verrassend groot, toch knus en gezellig.

Perfect voor: diner voor twee, avondje eten met vrienden of familie, voor liefhebbers van oesters, verse vis en vlees
Prijs: gemiddeld
Reserveren: ja
Wifi: ja

Toujours Urban Frency Bistro
Oude Groenmarkt 10-12
2011 HL Haarlem
Tel: 023 532 1699
www.restauranttoujours.nl 

Openingstijden
Zondag t/m donderdag 17.30 – 22.00 uur
Vrijdag en zaterdag 17.30 – 23.00 uur

Reserveer nu een tafeltje bij Toujours
Haarlem City Blog

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!dit is de locatie

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.Oké