Je favoriete gerecht van dat fijne restaurant, of juist de snacks van McDonalds, pizza of sushi, maar dan thuis. Het kan! Want de maaltijdbezorgdienst Uber Eats is nu ook actief in Haarlem. Ze bezorgen elke dag, van 11 uur ’s ochtends tot 23.00 uur ’s avonds. Aangesloten zijn veel lokale restaurants, maar ook populaire ketens. Alles bij elkaar dus. Bestellen wordt heel makkelijk gemaakt via de app, en deze maand is bezorging gratis als je de code HAARLEMCITY gebruikt (t/m 31 oktober 2018 geldig).


Frenchie

Het Amerikaanse Uber Eats zit al even in Nederland en breidt steeds verder uit. Ze doen het dus goed. Wij snappen waarom. Het wordt je heel makkelijk gemaakt: bestellen via de Uber Eats app, je bestelling helemaal kunnen volgen en geen minimum bestelbedrag. Het leuke is dat de echte Haarlemse restaurants meedoen zoals Frenchie, Bambu en Back to Basics, maar ook veel lunchtentjes en gewoon de Mac en de snackbar op de hoek. Daar heb je tenslotte ook soms gewoon zin in. Wat ook kan: wijn bestellen bij Mortier, chocola bij Olala of lekkere kaasjes bij Kaaskampanje. Er zijn meer dan 50 restaurants aangesloten in Haarlem en daar komen er alleen maar meer bij.


Back to Basics


SushiRito

Uber Eats proberen? Download de app, dat is waar het gebeurt. In de app kun je meteen naar een restaurant, maar ook filteren op soort keuken. Je ziet meteen de bezorgtijd, en betalen gaat makkelijk (ook via iDeal). Handig en leuk: na het plaatsen van de bestelling kun je hem helemaal volgen. De bezorger komt op de fiets, scooter of met de auto. Ook zie je de naam en foto van jouw bezorger.

Zo haal je een lekker etentje, lunch of snack gewoon in huis. Kun je je joggingbroek aanhouden, en toch eten bij je favoriete restaurant 🙂

Uber Eats
www.ubereats.com
App in App Store >
App in Google Play Store >

Promotiecode voor gratis bezorging: HAARLEMCITY
De code is geldig t/m 31 oktober 2018Haarlem City Blog

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.Oké