Nieuw en sprankelend: restaurant Vester aan de Grote Markt! Een prachtige nieuwe plek met een unieke uitstraling, echt even weer iets anders. Op de kaart van ’s ochtends vroeg tot’s avonds laat alleen maar lekkers. Het hoofdconcept is “sharing is caring”, oftewel gerechtjes om te delen met je tafelgenoten. Op de kaart spelen de betoverende landen aan de Middellandse Zee de hoofdrol. En als kers op de taart draait er in het weekend ook vaak een DJ, waardoor de tent wordt omgetoverd tot gezellige bar. Dat wordt dansen tot in de late uurtjes!

 

Vester Haarlem Vester Haarlem

 

Het menu

Bij Vester kun je ’s ochtend al terecht voor ontbijt. Yoghurt met vers fruit, American pancakes of een all time favourite croissantje. Na het middaguur gaan ze hier lekker door met bijvoorbeeld een flaguette met zalm, een taco met tonijn of een lekkere burger. In de avond draait het allemaal om delen. Start met lekkere borrelhapjes en laat daarna wat gerechten van de kaart op tafel zetten, zodat iedereen er iets van kan pakken. Een beetje het tapas/mezze idee dus!

 

Vester Haarlem

 

Niet onbekend

De eigenaren van Vester kennen we al uit de Haarlemse horeca, o.a. van Spaarne 66. Aan kennis en ervaring dus geen gebrek! Met Vester (gevestigd op de plek van hotel-restaurant The Square) willen ze weer iets nieuws toevoegen aan de horeca in de stad, een boost geven aan het typisch Haarlemse “blijven hangen” na een gezellig diner en misschien zelfs zorgen dat die voetjes weer iets vaker van de vloer gaan.

 

 

Contact

Vester
Grote Markt 10
2011 RD, Haarlem
vesterhaarlem.com
instagram.com/vester_haarlem

 

Openingstijden

Maandag, 10.00 – 01.00
Dinsdag, 10.00 – 01.00
Woensdag, 10.00 – 01.00
Donderdag, 10.00 – 01.00
Vrijdag, 10.00 – 02.00
Zaterdag, 10.00 – 02.00
Zondag, 10.00 – 01.00

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!dit is de locatie

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.Oké