Chocoladeliefhebbers opgelet! Heb je altijd al eens willen weten hoe het is om chocolatier te zijn? Dan wordt je droom misschien wel werkelijkheid. Samen met onze vrienden van Chocolaterie Pierre heeft Haarlem City Blog namelijk een hele leuke winactie opgezet. Er zijn TWEE gouden tickets te vinden door heel Haarlem waarmee je een hele dag als chocolatier mag doorbrengen en zelfs je eigen bonbon mag ontwerpen. Het ene ticket is verstopt in een chocoladereep van Chocolaterie Pierre en het andere in een van onze 10.000 Haarlem City Mag’s.

Ben jij de gelukkige vinder?

De actie

Twee winnaars mogen dus een dag meelopen bij Chocolaterie Pierre in Hillegom, waar het grootste gedeelte van hun chocolade-assortiment ook wordt gemaakt. Je krijgt hier een kijkje achter de schermen, kunt natuurlijk een en ander proeven én je mag samen met het team van Pierre je eigen bonbon ontwerpen!

 

Waar te vinden

Ergens in Haarlem zijn twee gouden tickets verstopt. De eerste is te vinden in een van de 200 grams chocoladerepen van Chocolaterie Pierre, die verkrijgbaar zijn in verschillende heerlijke smaken. Bijvoorbeeld Crispy Salted Caramel, Ginger Snap en Latte Macchiato, maar natuurlijk ook gewoon Wit, Melk en Puur. Je koopt ze in de winkel van Chocolaterie Pierre in de Kleine Houtstraat voor €6,95 tot €8,50 per stuk. De repen in Hillegom en op de webshop horen niet bij deze actie. Verspreid door de stad liggen onze 10.000 Haarlem City Mag’s en in één hiervan is het tweede gouden ticket te vinden. De magazines liggen overal en nergens, van koffietentjes tot restaurants en van winkels tot sportscholen.

Dus chocoladeliefhebbers, van harte succes met de speurtocht!

Liefs, het team van Chocolaterie Pierre & Haarlem City Blog.

 

Voorwaarden

Ben jij de gelukkige vinder? Stuur dan gauw een mail naar mag@haarlemcityblog.nl. In overleg met Chocolaterie Pierre en de andere winnaar spreken we vervolgens een datum af. Deze actie loopt tot en met 31 juli 2023. Zijn één of beide tickets voor die tijd nog niet gevonden en geclaimd, dan worden de winnaars op een andere manier gekozen. Houd daarom de socials van @chocolateriepierre en @haarlemcityblog in de gaten voor updates over de tickets. Tot slot zijn de tickets eenmalig te gebruiken en niet restitueerbaar.

Dit artikel is gemaakt in samenwerking met Chocolaterie Pierre.

 

Repen Pierre

Contact

Chocolaterie Pierre
Kleine Houtstraat 1
2011 DD, Haarlem
Chocolateriepierre.nl

facebook.com/chocolateriepierre
instagram.com/chocolateriepierre

 

Openingstijden

Maandag, 09.30 – 22.00
Dinsdag, 09.30 – 22.00
Woensdag, 09.30 – 22.00
Donderdag, 09.30 – 22.00
Vrijdag, 09.30 – 22.00
Zaterdag, 09.30 – 22.00
Zondag, gesloten

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!dit is de locatie