Naast station Haarlem zijn sinds 19 februari, na een flinke verbouwing, de deuren opengegaan van Vooges Centraal. Het enige restaurant in Haarlem dat bijna óp het station te vinden is. Vooges kende je wellicht al van hun vestiging in Zandvoort. Nu dus ook, zeker als je veel met de trein reist, op een heel handige locatie!

Het mooie van dit restaurant is dat je hier de gehele dag terecht kunt! Van ’ s morgensvroeg- als je treinreis nog moet beginnen – tot aan het einde van de avond kan je terecht bij Vooges Centraal. Je kunt hier zowel genieten van een croissant of een heerlijke shashuka voor ontbijt (een groetenstoofgerecht met ei). Lunchen met een tosti of gezonde soep, maar ook taarten en hapjes voor bij de borrel staan op de kaart. Voor het diner heb je eveneens genoeg keus zoals bijvoorbeeld kreeft, Hollandse biefstuk of vis van de dag. Tevens beschikt Vooges over een uitgebreide wijnkaart.

Dit alles dus op de prachtige locatie naast het historische treinstation Haarlem, aan de Noordelijke kant. Het restaurant is helemaal gerenoveerd en ziet er prachtig uit. Het licht valt prachtig naar binnen door het industriële pand. Het interieur doet stoer maar modern aan.

Je kunt hier ook gebruik maken van de supersnelle Wi-Fi waardoor Vooges Centraal ook als perfecte werkplek fungeert; zeker als je ook nog met de trein naar afspraken moet. Ideaal dus!

Nog even wat informatie over Vooges, want ze bestaan al sinds 1999; waar het in Amsterdam begon. Eigenaren Rolf en Mischa opende in 2005 hun restaurant in Zandvoort met steeds eenzelfde doel: goed eten in een sfeervolle omgeving en met aandacht voor persoonlijke service. Je zult je snel thuis voelen bij Vooges dus!

En we zullen ze in de gaten houden want binnenkort opent er ook een vestiging in Bloemendaal. Vandaar dus de nieuwe naam: Vooges restaurants.

Vooges Centraal
Kennemerplein 6
2011 MJ Haarlem
023 – 201 6044
www.vooges.nl
Facebook.com/VoogesRestaurants

Openingstijden
Vrijdag & zaterdag: 08:00 – 01:00

Zondag t/m donderdag: 08:00 – 00:30Haarlem City Blog

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!



dit is de locatie

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.Oké