In de serie ‘Vorkje prikken bij’ proeven wij bij Haarlemse restaurants. Zo helpen wij je een handje bij je keuze. Alle restaurants uit deze serie zijn aangesloten bij RestaurantKaart. Hiermee krijg je 50% korting op je foodrekening voor jou en je tafelgenoten. Zo kun je nog vaker uit eten! Dit keer proeft blogger Lucinda bij Zocher.

Wat heb ik heerlijk gegeten op een doordeweekse dag. Samen met een vriendin ben ik bij Zocher gaan eten. Deze ‘Bar & Kitchen’ is onderdeel van het Carlton Square hotel aan het Houtplein. Het hotel zit er al jaren, Zocher nog maar twee jaar. Vrij nieuw dus, en hoog tijd om eens te gaan proberen. Wij kozen beiden voor het Chef’s Menu. Een veelbelovend voor-, hoofd- en nagerecht. Aan onze verwachtingen is meer dan voldaan: de burrata met zongedroogde tomaat vooraf was heerlijk, de gebakken schol met schuim van witte bonen ook en de clafoutis van kersen was een feest voor onze smaakpapillen. Het Chef’s Menu wordt elke maand vernieuwd. Op de menukaart van Zocher nog veel meer keuzes.

De inrichting van Zocher is modern met klassieke accenten. De open keuken is een échte eyecatcher in de ruimte. De chef komt je trouwens persoonlijk smakelijk eten wensen. Geeft ons gelijk de gelegenheid hem te complimenteren met zijn kookkunsten. Ook leuk: de bediening voorzag ons van goede tips en weetjes over de gerechten. Qua publiek vind je er ongeveer 50% hotelgasten (variërend van zakenlui tot toeristen), daarnaast een gemêleerd publiek van Haarlemmers en dagjesmensen.

Normaal zouden wij voor deze avond 97 euro moeten betalen (allebei een 3-gangendiner, frietjes en wijn), maar met Restaurantkaart betaalden wij maar 63,50. Er ging dus 33,50 van de rekening af. Van dat geld gaan wij later deze week lekker naar de bioscoop.

Over RestaurantKaart
Na het tonen van jouw digitale kaart via de handige RestaurantKaart app ontvang je 50% korting op je foodrekening voor jou en je tafelgenoten. Er geldt geen speciaal menu, je bestelt gewoon à la carte. In Haarlem zijn ruim 30 restaurants aangesloten, en je kunt de kaart gebruiken voor lunch en diner. Wist je trouwens dat de RestaurantKaart nu de eerste maand gratis is? Daarna kost hij slechts 6,99 per maand (maar die heb je er dus zo uit).

Zocher
Baan 7 (Houtplein)
2012 DB Haarlem
Tel (0)23 531 90 91
carlton.nl

Dit is een Sponsored StoryHaarlem City Blog

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.Oké