Sinds het grote nieuws naar buiten kwam, zitten we op het puntje van onze stoel te wachten op zijn komst. En nu is Waldo echt in Haarlem neergestreken! Niet alleen meer op de zaterdagmarkt, waar we hem van kennen, maar ook op een vaste locatie in de gezellige Lange Veerstraat. De hemelse gebakjes zijn al tijden een favoriet in Haarlem, dus de komst van deze nieuwe hotspot zorgde voor veel enthousiasme. Extra leuk is dat je hier niet alleen je favoriete zoetigheden kunt afhalen, maar ook kunt neerploffen om er ter plekke van te genieten onder het genot van een kop koffie!

 

Waldo paatisserie en chocolade Lange Veerstraat

 

Smaaksensaties

Het is geen wonder dat de taartjes van Waldo in de loop der jaren zo’n uitzonderlijk goed imago hebben gekregen. De combinaties van smaken zijn bijzonder en passen soms op een onverwachte manier perfect bij elkaar. Je proeft het vakmanschap, overal is erg goed over nagedacht. Je kunt hier terecht voor hun statement style eenpersoons mini-taartjes, maar ook voor de lekkerste verse brownies, grotere taarten, scones, jam, granola en verschillende glutenvrije lekkernijen. Maar welke je nu moet kiezen is altijd weer de vraag; alles is lekker!

 

Waldo paatisserie en chocolade Lange Veerstraat

 

Koffie in de zon

Een leuke toevoeging aan de al hele toffe patisserie zijn het gezellige terras en de knusse zitjes binnen. Zo kun je gelijk genieten van je aankopen, en ook nog eens met een goede kop koffie erbij. Dat was een van de wensen van eigenaar Waldo; hij wil het complete plaatje. Niet alleen zodat zijn gasten het beste van het beste hebben, maar ook zodat hij en zijn team al dat enthousiasme mogen aanschouwen.

 

Waldo paatisserie en chocolade Lange Veerstraat

 

Waldo

Al op 15-jarige leeftijd begon eigenaar Waldo in de bakkerswereld. Natuurlijk eerst als leerling, want je moet ergens beginnen. Maar al gauw groeide de passie voor het vak en ontstond de wens ooit een eigen zaak te openen. Flink wat jaren en veel ervaring verder, twee weken voor zijn dertigste verjaardag, schreef de ondernemer zich in bij de KvK. Met slechts 600 euro op zak begon hij.

 

 

Inmiddels heeft Waldo drie vaste zaken die zijn naam dragen en staan er op verschillende markten kraampjes met zijn fantastische producten. Daarnaast hebben ze sinds kort toffe merchandise en hebben ze hun eigen magazine uitgebracht. En het allerbelangrijkste: Waldo beleeft er nog steeds enorm veel plezier aan!

 

Waldo paatisserie en chocolade Lange Veerstraat

 

Ga dus gauw langs voor een hemels gebakje en een goede kop koffie. Dat is nog eens een geluksmomentje.

 

Contact

Waldo
Lange Veerstraat 21
2011 DA, Haarlem
www.waldopatisserie.nl

instagram.com/waldopatisserie

 

Openingstijden

Maandag, gesloten
Dinsdag, 11.00 – 17.30
Woensdag, 08.30 – 17.30
Donderdag, 08.30 – 17.30
Vrijdag, 08.30 – 17.30
Zaterdag, 08.30 – 17.30
Zondag, gesloten

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!dit is de locatie

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.Oké