Op het stationsplein prijkt sinds begin november de nieuwe aanwinst Westhoff. Een concept wat niet in een hokje te plaatsen is. Naast werkplek is Westhoff ook een winkel. De ideale plek voor lekkere broden en meeneemmaaltijden, maar ook voor een kop koffie, lunch of een mooi boek. En dit alles op een toplocatie, naast het Haarlemse station.

Westhoff-5756

Westhoff-5706

Westhoff dankt haar naam aan de ingenieur die een grote en belangrijke bijdrage aan de bouw van Station Haarlem heeft geleverd. Zowel de viaducten als de overige spoorwegbruggen zijn destijds door L.C. Westhoff ontworpen. Westhoff eert dus met deze vernoeming een persoon die een stijlvolle en industriële bijdrage aan de entree van Haarlem heeft geleverd. Leuk feitje!

Westhoff-5884

De sfeer, styling en het concept doet Scandinavisch aan. Dit soort winkel/werkplek combinaties zie je namelijk meer in wereldsteden als Kopenhagen en Stockholm. Dat is ook precies wat eigenaar Hans voor ogen had. Hiermee heeft hij alles wat hij leuk vindt in één concept weten te vangen.

Westhoff-5731

Westhoff biedt naast de winkel een ruime en dynamische werkplek op een centrale locatie. De flexwerker kan hier zijn hart ophalen, en er is tevens een aparte ruimte die voor vergaderingen en presentaties kan worden afgehuurd. Als flexwerker betaal je een uurtarief van €5,- per uur waarin je onbeperkt erg fijne koffie en thee kunt nuttigen. Westhoff is een goede plek om naast werken ook je netwerk uit te breiden.

Westhoff-5770

De winkel verkoopt naast een mooi assortiment van verschillende etenswaren ook een prachtige selectie boeken van Taschen, de verzorgingslijn van Marie-Stella-Maris en ook de kunst aan de muur is te koop. Binnenkort zullen ook de culinaire producten van Nicolas Vahé hun plek bij Westhoff innemen.

Westhoff-5730

Westhoff-5739

De harde werker kan tijdens de chaotische ochtendspits terecht voor een goede koffie to-go vergezeld van een broodje, en s’avonds na werk een kwalitatieve kant-en-klare maaltijd van onder andere de ‘De Pastafabriek’ en ‘Uit de keuken van Maass’ meenemen. In het weekend is dit een fijne plek om de dag te beginnen, te brunchen en/of lunchen. Het brood is biologisch en met de hand gemaakt. Ook zullen de heerlijke Turkse broden van de Haarlemse Kartal binnen afzienbare tijd op de broodplank prijken.

Westhoff-5736

Westhoff-5750

Het Haarlemse Stationsplein is een mooie en originele winkel en werkplek rijker!

Westhoff
Kruisweg 22/24
2011 LC Haarlem
Facebook.com/westhoffhaarlem
Info: alleen pin en creditcard

Openingstijden
Ma t/m vr: 07.00 tot 20.00 uur
Za: 08.00 tot 19.00 uur
Zo: 10.00 tot 18.00 uur

Fotocredits: Stephanie van der HeijdenHaarlem City Blog

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!dit is de locatie

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.Oké