Al sinds 1867 een begrip in Haarlem: Okhuysen. Een prachtige wijnwinkel gevestigd in de Gierstraat. Met ruim 145 jaar ervaring. En dat merk je, Okhuysen biedt een groot assortiment aan prachtige wijnen en verkoopt deze met passie. De wijnen komen vanuit de hele wereld, van klassiek Frankrijk tot de nieuwe wijnwereld. Altijd met persoonlijk advies. Ook de winkel is een genot voor het oog. Zo is een wijn kopen net even een stukje specialer.

okhuysen-overzicht

Zoals een echte wijnwinkel betaamt heeft ook Okhuysen wijnkelders. Verrassend groot en verdeeld in meerdere ruimtes. Met diverse wijnvaten en wijnen met laagje stof. Uniek zo midden in het centrum. Van deze kelders wordt gretig gebruik gemaakt, en daar worden wij weer erg blij van!

okhuysen-tafel pilaar-wijnen-okhuysen

wijnproeverij-okhuysen okhuysen-winkel

Je kunt hier terecht voor een wijnproeverij (ook wijn & spijs) en diverse wijncursussen. Van een stoomcursus in een avond tot een opleiding tot wijnprofessional in 8 dagen. Bij de thema avonden is het mogelijk aan te sluiten, een proeverij voor een exclusieve groep kan ook. Super als bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of een gezellige belevenis met vrienden. Wij mochten genieten van een wijn en kaas proeverij gegeven door Vincent, vaste vinoloog bij Okhuysen. Heerlijke avond gehad!

wijnkelder-okhuysen-haarlem okhuysen-gevel

Okhuysen is niet alleen in Haarlem een begrip. Uit heel Nederland weet men deze wijnwinkel te vinden. Dagelijks bezorgt Okhuysen door heel Nederland liters wijn besteld via de webwinkel. Voor 12 uur besteld, morgen in huis. Wel zo makkelijk natuurlijk, maar mocht je in de buurt zijn stap dan zeker de winkel binnen. Okhuysen is een ervaring. Dat proef je, in sfeer en smaak!

okhuysen-etalage bubbels-okhuysen

Wijnkoperij Okhuysen
Gierstraat 34
2011 GE Haarlem
Tel: 023 531 22 40
www.okhuysen.nl

Openingstijden
Dinsdag t/m vrijdag 9.30 tot 18.00 uur
Zaterdag 9.00 tot 17.00 uurHaarlem City Blog

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!dit is de locatie