De Yoghurt Barn in Haarlem is nu een jaar open en daar zijn wij ‘loei’ blij mee. Het is hier goed vertoeven door de leuke inrichting met vele hoekjes. De heerlijke yoghurts, Barn smoothies, koffie, juices en chai tea lattes maken het compleet. Maar de Yoghurt Barn zou de Yoghurt Barn niet zijn als er altijd weer iets nieuws te ontdekken is. Zoals de Hot oats, Acai bowls, de overheerlijke carrot cake, homemade bananenbrood en meer. Tijd om weer eens langs te gaan. Doen we graag 🙂

yoghurt-barn-haarlem-18

yoghurt-barn-haarlem-13

Of het nu een koffiedate is, bijpraten met een groep vrienden of een middagje werken, bij de Barn aan de Kruisstraat 15 zit je goed. Ook met kinderen is deze plek ideaal, er is een gezellig speelhoekje gecreëerd. Ben je op de gezonde toer? Of wil je jezelf juist trakteren op iets lekkers zonder op de calorieën te letten? Het kan.

De nieuwe Acai Bowls zijn helemaal van nu. De basis is een mix van de gezonde Acai bessen, bosbessen, banaan en Barn Yoghurt. Er zijn drie Acai-bowl-specials met verschillende toppings, maar je kunt ook zelf toppings kiezen. Wij proefden de Acai bowl met banaan, kokosschaaf en frambozen. Jum!

schermafbeelding-2016-11-12-om-14-03-10

yoghurt-barn-haarlem-15

Ook nieuw zijn de Hot Oats, oftewel havermoutpap. Lekker warm en in combinatie met bijvoorbeeld stoofpeertjes, appel en kaneel is het wintergevoel compleet. De all-day-breakfast bowl is samengesteld door blogger Denise Kortlever, en kan – zoals de naam al verklapt – de hele dag. Met bosbessen, appel en karamelpasta.

yoghurt-barn-haarlem-24

yoghurt-barn-haarlem-19

De gebakjes van Sharp Sharp stonden al even op het menu. Deze zijn goud, want ze zijn gezond (gluten- lactose- en suikervrij) en zooo lekker! Het taartjes assortiment is nu aangevuld met carrotcake van De Drie Graefjes uit Amsterdam. Een begrip en een traktatie waard. Ook nieuw: bananenbrood, lekker!

yoghurt-barn-haarlem-16

yoghurt-barn-haarlem-12

yoghurt-barn-haarlem-22

Om het af te maken staan er deze winter een paar nieuwe smoothies op het menu. Met als basis natuurlijk yoghurt. Naast al dit nieuws kun je bij de Barn nog steeds terecht voor de yoghurt specials of zelf een yoghurt samenstellen met bijvoorbeeld fruit, noten, zaden, powershots en chocola. Keuzes keuzes… Gelukkig is er de High Tea! Een combinatie van alle producten. De basis zijn kleine ‘baby-yoghurtjes’, gecombineerd met gebakjes (ook de nieuwe carrotcake), smoothies en broodjes met hartige dip. Met een lege maag starten is aan te raden, zo proef je alles. Erg leuk voor een feestje of bijpraat-middag met vrienden.

schermafbeelding-2016-11-09-om-22-06-41

yoghurt-barn-haarlem-23

yoghurt-barn-haarlem-21

yoghurt-barn-haarlem-17

PS: de Yoghurt Barn zit naast Haarlem in nog 6 andere steden, dus ook buiten Haarlem kun je loei-fijn smullen. Thuis kan straks ook, de Yoghurt Barn komt met een boek!

Yoghurt Barn Haarlem
Kruisstraat 15
2011 PV Haarlem
yoghurtbarn.nl
Facebook.com/YoghurtBarn

Openingstijden
Ma – vr: 08:00u – 18:00 uur
Za – zo: 09:00u – 18:00 uur

Haarlemse nieuwtjes en blogs in je inbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief >

Haarlem City Blog

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!



We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.Oké