Bevinden we ons met deze coronacrisis in een worst case scenario? Niet met een borrelplank van De Worst Kaas Scenario! Dit heerlijke verwenpakket kun je opsturen naar iemand die het nodig heeft of lekker bestellen voor jezelf. En als je denkt dat de inhoud van dit pakket vergelijkbaar is met de supermarkthapjes die tante Truus serveert op haar verjaardag, dan heb je het mis. Het project is opgezet in samenwerking met Haarlemse speciaalzaken De Kaaskampanje, Brouwerij Uiltje en Charcuterie Olijck, dus dat belooft veel goeds!

Nu we thuis moeten blijven, elkaar niet meer kunnen bezoeken en samen geen feestjes meer kunnen vieren, moeten we andere manieren verzinnen om te laten weten dat we nog aan elkaar denken. En liefde gaat door de maag, toch? Met een borrelplankje van Worst Kaas Scenario breng je wat van die liefde naar degene die het verdient.

Je hebt de keuze uit drie verschillende pakketten: code geel, code oranje en code rood. Alle prijzen zijn inclusief verzendkosten, handgeschreven briefje én ‘kletsvoer voor tijdens de borrel’ in de vorm van prikkelende vragen die het gesprek zonder twijfel op gang zullen houden. Speciaal voor het paasweekend was er ook een ‘Worst Paas Pakket’ en zo zullen er ook voor Koningsdag/Woningsdag en Moederdag speciale edities verschijnen. Houd daarvoor de website, Instagram of Facebook van Worst Kaas Scenario in de gaten.

Een kort overzicht van de verschillende pakketten:

Code geel, €25,-
• 1 worst van Olijck
• 3 kaasjes van de Kaaskampanje
• 2 speciaalbiertjes van Uiltje brouwerij

Code oranje, €35,-
• 1 worst van Olijck
• 3 kaasjes van de Kaaskampanje
• 2 speciaalbiertjes van Uiltje brouwerij
• Keuze: een mooie houten borrelplank van Westcoast General store óf een spel

Code rood, €45,-
• 1 worst van Olijck
• 3 kaasjes van de Kaaskampanje
• 2 speciaalbiertjes van Uiltje brouwerij
• Een mooie houten borrelplank van Westcoast General store
• Een spel (verrassing welke!)

En (tijdelijk) ook Koningsdag-pakketten!

Het pakket kan een hart onder de riem zijn voor vrienden of familie, maar ook zakelijke bestellingen zijn geen probleem. Wil jij je medewerkers bedanken voor hun harde werk of juist tegen de thuisblijvers zeggen ‘Hou vol!’, dan kun je terecht op de zakelijke pagina van de website van Worst Kaas Scenario.

Het concept is ontstaan uit één van de vele creatieve ideeën van Marleen Kramer. Ze wilde iets tastbaars bedenken dat kon zorgen voor een beetje meer liefde. Op een vrijdagmiddag, nog geen week geleden, besloot ze om even niet te tuinieren of Netflixen, maar dit leuke idee tot leven te brengen. Na een paar telefoontjes met Haarlemse ondernemers, het ontwerpen van een logo en het opzetten van een website, was het geregeld. Vrijdag bedacht en zaterdag live… dat is toch super?

Vlak daarna kwam ook de eerste bestelling binnen: een oudere dame had zichzelf getrakteerd op een heerlijk Code Oranje-pakket. Toen Marleen dit pakket persoonlijk kwam langsbrengen en de lach op het gezicht van de dame zag, wist ze dat haar project veel positiviteit zou brengen in deze vreemde periode. En dat doet het. Veel ontvangers van de pakketten raken geïnspireerd en bestellen vervolgens weer een pakket voor iemand anders. Zo geven we de liefde door!

De pakketten van Worst Kaas Scenario kun je bestellen via de website en worden zo snel mogelijk bezorgd, inclusief handgeschreven briefje! In Haarlem, Heemstede, Aerdenhout, Overveen en Bloemendaal worden de bestellingen bezorgd door Marleen of in de elektrische busjes van Hurby, een duurzame bezorgservice. Lekker groen dus!

Dus bestel maar gauw. Worst case scenario? Dat het pakket té erg in de smaak valt!

www.deworstkaas.nl

Haarlem City Blog

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.Oké