Wij staan al maanden te springen, en nu is hij open: de Yoghurt Barn in Haarlem. Loei lekker, en een waar feestje! In andere steden al een groot succes. Niet alleen de yoghurt specials, smoothies en juices, maar ook de barn zelf is om van te smullen. Het pand aan de Kruisstraat 15 is een genot voor het oog. Ruim, veel zitplek, licht en leuke hoekjes. Hier kan je wel even vertoeven!

Yoghurt Barn Haarlem 3

Yoghurt Barn Haarlem

Yoghurt Barn Haarlem 6

Dat ze bij de Yoghurt Barn gek zijn op yoghurt mag duidelijk zijn. Komt goed uit, want wij ook! En helemaal op deze. Op het gevarieerde menu weten ze bij de Barn hoe je heerlijke smaken kunt combineren met groente, fruit, noten, powershots, havermout, kokos… noem maar op. Kies een samengestelde yoghurt zoals Green Monster met komkommer en Munt of een Sunny Oats.

Yoghurt-Barn-Haarlem-3

Liever zelf samenstellen? Dat kan! Kies een soort yoghurt (hangop, magere- of boeren yoghurt, maar ook frozen-, kokos-, geiten- of sojayoghurt), en maak deze af met verschillende toppings zoals brownie, chiazaad, bastogne, komkommer, noem maar op! Zowel zoet als gezond. Vergeet geen lekker sapje erbij te nemen. Keuzes keuzes.. Geen paniek, de Barista’s helpen je iets lekkers samen te stellen.

Yoghurt Barn Haarlem 5

Yoghurt-Barn-Haarlem-2

Yoghurt Barn Haarlem 4

Een barn met alleen maar yoghurt? Ja, waarom niet. Het barst van de koffietentjes en saladebars. Nederlands is ook nog eens een yoghurtland. Dit concept past dus perfect. Dat blijkt maar weer, want de Yoghurt Barn is hip en happening. In steden als Amsterdam en Utrecht wordt de deur al platgelopen. Haarlem mocht dus niet ontbreken. Het pand is te gek. Tijdens de verbouwing kwam een oude schouw naar voren, er is veel licht, authentieke muren en een industriële look met oude lampen. Deze plek is ook ideaal voor een kop koffie of om te werken.

Yoghurt-Barn-Haarlem-1

Yoghurt-Barn-Haarlem-4

Kortom, wij zijn loei blij. Zie je in de Barn!

Yoghurt Barn Haarlem
Kruisstraat 15
2011 PV Haarlem
yoghurtbarn.nl

Openingstijden:
Ma, di, wo en vrij 08.00 – 19.00
Do 08.00 – 21.00
Zat en zon 09.00 – 21.00
Haarlem City Blog

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!dit is de locatie

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.Oké