Wij kennen 2Generations van de gezellige feesten voor iedereen. Nu komen ze met iets nieuws: een openluchtconcert aan de Veerplas. Op zaterdag 1 september met op het podium niemand minder dan de Edwin Evers band, Pete Philly en Ben Liebrand. Sounds good!

Dit is het eerste openluchtconcert aan de Veerplas. Een prachtige locatie in het groen met uitzicht op het water. Dat is dus sowieso al fijn, de line-up maakt het helemaal compleet. Er is één groot podium. De Edwin Evers band maakt er al een feestje van, maar er is veel meer. Nederlands bekendste remixer Ben Liebrand bijvoorbeeld, die in Canada woont maar nu gewoon naar Haarlem komt. Pete Philly laat zijn nieuwe sound horen, en DJ’s Amir Charles en Barry Brand komen draaien. Aan het einde van de avond is er een spectaculaire afsluiting.

Het concert wordt georganiseerd door Exclusevents, de organisator achter de bekende 2Generations feesten. Wat maakt dit openluchtconcert anders? Robert Hoogduin: “Met dit concert, onder de noemer 2Generations invites, richten we ons op een breder publiek. We vinden het dan ook te gek dat we deze populaire namen konden boeken voor dit allereerste Haarlemse Openluchtconcert.”

Ook over de timing is nagedacht. Zaterdag 1 september is namelijk de ideale dag om met familie en vrienden de warme zomervakantie mee af te sluiten. Mocht het regenen (je weet nooit) dan is het event overdekt. Het 2Generations Openluchtconcert richt zich op een breed publiek (wel 18+). Verzamel dus een gezellig clubje mensen en kom naar de Veerplas, het wordt leuk!

Openluchtconcert 2Generations invites…
Zaterdag 1 september
Tijd: 14:00 – 23:00 uur
Veerplas Haarlem (Waarderpolder)
Meer info & tickets: www.2generations.nlHaarlem City Blog

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!