Stress, drukte en een vol hoofd. Wie kent het niet? We doen er bijna allemaal aan mee. Goed voor je lijf is het niet, want vaak ontstaan hierdoor lichamelijke klachten zoals hoofdpijn, slaapproblemen, buikpijn of vermoeidheid. Lekker gezellig hoor ik je denken, maar het wordt leuk 🙂 Huisarts Juriaan geeft op 5 april namelijk een lezing over dit onderwerp in de Philharmonie: ‘Je klacht als kans’. De leuke bijkomstigheid: hij is ontzettend fijn om naar te kijken en brengt alles op een positieve manier met veel handvatten. Zijn bijnaam is niet voor niks ‘knappe’ Dokter Juriaan.

Juriaan Galavazi is naast arts ook coach. Hij helpt mensen om zich weer fit te voelen in lichaam en geest. Onlosmakelijk met elkaar verbonden volgens hem. Dat heeft hij zelf ervaren, toen hij een paar jaar geleden een burn-out kreeg. De oplossing zit zeker niet alleen in medicatie, maar vooral in de oorzaak. Klinkt zo logisch, maar hoe ga je daarmee aan de slag? Met zijn coachingsprogramma’s en lezingen helpt hij hiermee. Ze zijn ontzettend populair en nu dus op 5 april in Haarlem!

Als je maar blijft doordenderen met die flinke to do lijst zegt je lijf vanzelf stop. Juriaan Galavazi: “Je lijf is slimmer dan je hoofd. Zeg je zelf geen ‘nee’, dan gaat je lichaam het voor je doen.” De lezing is informatief en ook meteen praktisch. We leren over de 4 meest voorkomende oorzaken van ziekte, dat deze 100% invloed hebben op onze fysieke en mentale gezondheid, maar we leren ook onszelf op de eerste plek te zetten en hoe wij dit volhouden bij angst, twijfel en onzekerheid. Een positieve wending dus, waarmee je meteen aan de slag kan. Het is ook mogelijkheid om klachten of vragen in te brengen en persoonlijk advies te krijgen.

De avond in de Philharmonie duurt 2 tot 2,5 uur. Juriaan doet ook groeps- en individuele coaching. Deze lezing is een fijne, laagdrempelige manier om met jezelf aan de slag te gaan!

Lezing ‘Je klacht als kans’ door Dokter Juriaan
Donderdag 5 april 2018
19.30 uur tot circa 21.30 (inloop 19.00 uur)
Philharmonie Haarlem, Lange Begijnestraat 11, Haarlem

Tickets: 34,50 euro, inclusief drankje en garderobe
Koop je tickets hier >

Fotocredits: Alexander SporreHaarlem City Blog

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!