Ajuma-Summer-Festival-2017-03

Strandtent Ajuma is neergestreken op een nieuwe plek in Zandvoort. Toegankelijker, prachtig gestyled en relaxt als altijd. Het Ajuma Summer Festival verkast gewoon mee. Dit unieke festival gaat zich dit jaar meer richten op livemuziek, Asian food & drinks en de chille beachvibes! Zaterdag 28 juli is het zover. Een hoogtepunt van de zomer!

Voor de vierde keer alweer organiseren Ajuma en Soepermarkt dit festival. De sfeer? Intiem zomers, voor iedereen, maar toch helemaal weg. Oftewel een ‘beach hideaway experience’. Het festival start om 12.00 uur, en gaat door tot circa 23.00 uur. Ajuma neemt je deze dag mee op een reis door al je zintuigen te prikkelen. Op het podium live feel good muziek bekende en lokale talenten. Weer lekker soulvol, jazzy en boogie. Live op het podium dit jaar: Kris Berry, Kauw en Steffen Morrison. Met DJ sets van Moods, Pitch Controller Mitch, Manolo Mendez & Drifter Soundsystem. Dat wordt dansen met de voeten in het warme zand!

Naast muziek en beweging is het eten en drinken op deze dag een hoogtepunt. Ajuma staat bekend om heerlijke Aziatische gerechten. Dit jaar is het eten op Ajuma Summer Festival dan ook uitgebreider dan ooit. Proef heerlijk Asian street food. Er is live-pad thai bakken, een sushi chef, oesterman, sate van de BBQ en nog veel meer lekkere Asian bites & dishes. Ook aan drinken is gedacht: heerlijke Aziatische bieren, wijnen en bubbels gepresenteerd door de bekende sommeliers van SOMMOS (dé leukste sommeliers van NL) en er is een GinTonic bar met signature GT’s met een Asian twist. Als je voor 17:00 uur komt krijg je een gratis Damrak Gin & Tonic!

Bekijk de teaser:

Wij kennen strandtent Ajuma als de plek helemaal aan het einde van de zuidboulevard in Zandvoort. Dit jaar zitten ze dus op een nieuwe locatie. Een stuk beter bereikbaar (Noordstrand, Boulevard Barnaart 24), maar nog steeds met het gevoel van de ‘beach hideaway’. Wel zo handig voor het festival: OV en parkeren is voor de deur. De prachtige styling van het nieuwe paviljoen is verzorgd door vtwonen. Nog meer redenen dus om naar Ajuma Summer Festival te komen: meteen het nieuwe paviljoen bewonderen.

Het wordt een feest om van te genieten. Om het optimaal te beleven kan je het beste de hele dag gaan. Genieten van zon en drankjes in de middag en dansjes in de avond.

Ajuma Summer Festival
Zaterdag 28 juli
12.00 – 23.00 uur
Kaarten €20,- hier te koop

Ajuma
Boulevard Barnaart 24
2041 JA Zandvoort
Tel 023 5714608
www.ajumasummerfestival.nl
Event op Facebook >Haarlem City Blog

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!