Festivals genoeg, maar een festival wat leuk is voor kinderen en volwassenen hoor je niet vaak. Op zondag 2 september aan de Veerplas in Haarlem is nu voor de eerste keer ‘BuitenGewoon Kinderfestival’. Een creatief, actief en speels festival voor kinderen van 4 tot 12. En zoals het hoort bij een festival is er muziek, entertainment, lekker eten en veel gekkigheid.

Op het festivalterrein wordt groots uitgepakt. Er staan bijvoorbeeld zes grote springkussens, een ballenbak, verschillende foodtrucks met heerlijk eten en er zijn workshops. Er is zelfs een line-up: The Voice kids finalist -Stella-, kids comedian Wijnand Stomp, Mooi Weer Op Straat, Haarlemse DJ School en breakdance VIBE.

Kinderen moeten kunnen klimmen en razen. Dat kan op de springkussens, maar ook door een potje Twister XXL te spelen, een skippybal race te houden of een knikkerbaan te bouwen. Krijgen ze vanzelf trek van, en zelfs bij de foodtrucks is rekening gehouden met kinderen. Zo eet je stroopwafels bij Caravana de Carmen, is er frites van Friethoes, pizza van Ecopizza, ijsjes van Nijsje en broodjes knakworst.

Het festival is van 12 tot 20 uur. Volwassenen zijn ook uitgenodigd. Gezellig toch, om samen met je kids een echte festivalganger te worden?

BuitenGewoon Kinderfestival (georganiseerd door Kickzy)
Zondag 2 september 2018
Veerplas Haarlem, A.Hofmanweg 62
Voor kinderen van 4 – 12 jaar
Gemakkelijk te bereiken met OV, fiets en auto. Parkeren is gratis.
Tickets: www.kinderfestivalhaarlem.nl/ticketsHaarlem City Blog

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!