Over twee weken is het alweer Pasen. Gezellig! Maar ben je dit jaar de gekookte eieren en chocolade-paaseitjes zat? En heb je zin om eens iets heel anders te doen dan brunchen of eieren zoeken? Bezoek dan het allereerste Culy Food Festival in SugarCity te Halfweg, voor Haarlemmers om de hoek!

Culy Food Festival0001

Culy Food Festival0002

Het succesvolle online magazine over eten en genieten, Culy.nl gaat offline met het Culy Food Festival. Aankomend paasweekend (4 en 5 april 2015) wordt SugarCity omgetoverd tot een culinair walhalla. Het is het eerste publieksevenement in de monumentale, voormalige suikerfabriek. Een bijzondere locatie voor een bijzonder event.

Culy Food Festival0005

Culy Food Festival0006

Op het festivalterrein zijn talloze activiteiten te doen, zien en beleven. Zo is er een slagerij op locatie, worden er 3D-ijsjes geprint en kun je bijvoorbeeld Chinese dumplings proeven. Maar wat dacht je van een cursus food-styling en -fotografie? Een chocolade smaakworkshop? De vergeten groente bingo? Of tips hoe je eten als medicijn kunt inzetten? Van slow coffee tot bijzondere thee en van cider-proeverijen tot superfood smoothies: je komt smaakpapillen te kort. Ook aan de kleintjes is gedacht, zij kunnen deelnemen aan kids-kookworkshops.

Culy Food Festival0007

Het Food Film Festival is een apart onderdeel van dit culinaire evenement. Hier kun je allerlei (food-gerelateerde) documentaires en de vertoning van Sergio Herman’s Fucking Perfect bekijken. Daarnaast heeft de organisatie ook veel aandacht besteed aan een uitgebreid muziekprogramma waar je de hele dag door van kunt genieten.

Culy Food Festival0016

Culy Food Festival0011

Het Culy Food Festival duikt de diepte in en biedt inspiratie. Proeven, testen, ontdekken en beleven staan centraal tijdens dit toegankelijke en smakelijke weekend. Het is meer dan een ‘fun’ festival alleen. De food line-up is uniek, maar het wordt geen exclusieve bedoening met torenhoge prijzen.
Foodies van alle leeftijden en met elk budget zijn meer dan welkom om culinair te komen genieten!

Culy Food Festival
Paasweekend 2015
Zaterdag 4 april: 13.00 – 23.00 uur
Zondag 5 april: 13.00 – 22.00 uur

SugarCity – goed te bereiken met auto, trein of fiets
Haarlemmerstraatweg 11
1165 MJ Halfweg

Meer info: www.culy.nl/festival
Tickets: bit.ly/culyfoodfestivaltickets
Event op Facebook: www.facebook.com/events/757922460955294

Haarlemse nieuwstjes en blogs in je inbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief >

Haarlem City Blog

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!