‘Vroeg beginnen is het nieuwe doorhalen’. Dat is het bekende motto van de feesten Dagverblijf. Ze hebben een punt, waarom pas ’s avonds beginnen als dat ook overdag kan? De formule is inmiddels al 4 jaar een mega succes in Amsterdam en Haarlem. De komende editie, op zaterdag 26 november in de Lichtfabriek, is daarom groot, oftewel XL. Het feest begint weer overdag, maar gaat met een knallende afterparty door tot midden in de nacht. Deze wil je niet missen!

Meteen kaartjes kopen? Dat kan hier >

feesten-in-de-ballenbak

Dagverblijf Haarlem 2

Aangezien wij de hele dag de tijd hebben is er van alles te doen op dit indoor festival. Het draait naast muziek ook om de randprogrammering. Wat dacht je van een potje ‘beerpong’? Of als vanouds stoeien in de grote ballenbak of op de springkussens? Wat ook kan: samen met je vrienden een potje Mega Twister of de 90’s pubquiz, zorgt altijd voor hilariteit.

Dagverblijf Haarlem 1

zaal

Geen festival zonder muziek. Tijdens deze Dagverblijf XL editie klimmen zo’n 20 DJ’s het podium op. Het programma heeft een echte Haarlemse twist door de samenwerking met Waus en Haerlemsch Finest. Uit onze stad: Mike Ravelli, Roberto DaVinci, Tino Willems en Alexander Koning. Verder draaien onder andere Hollt, Thommie G en Wiseman.

Dagverblijf Haarlem 5

Het festijn begint om 14.00 uur en gaat dit keer extra lang door tot 04.00 uur. Er zijn dagkaarten (tot 23.00 uur), kaarten voor de afterparty of voor de hele dag. Nablijven is dit keer wel zo leuk. Omdat er dan ook gegeten moet worden is ook daar aan gedacht. Er zijn allerlei lekkere hapjes in de speciale foodarea.

Kom vast in de sfeer:

Dagverblijf XL Haarlem
Zaterdag 26 november
14.00 – 23.00 uur (afterparty tot 04.00 uur)
www.hetdagverblijf.nl
Facebook event >

Tickets: http://bit.ly/dagverblijfXXL
€ 17,50 Dag (14:00 – 23:00)
€ 22,50 Dag + Nacht combi (14:00 – 04:00)
€ 7,50 Nacht (23:00 – 04:00)

De Lichtfabriek
Minckelersweg 2
2031 EM Haarlem

Haarlemse nieuwtjes en blogs in je inbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief >

Haarlem City Blog

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.Oké