‘Vroeg beginnen is het nieuwe doorhalen’. Dat is het motto van de feesten Dagverblijf. Ze hebben een punt, waarom pas ’s avonds beginnen als dat ook overdag kan? Zo heb je lekker de tijd om een goed feestje te bouwen. De formule blijkt een succes, in Amsterdam al jaren, en nu eindelijk in Haarlem! Zet 18 april in je agenda, de eerste editie van Dagverblijf in onze stad. Op een unieke plek, namelijk Het Meterhuis.

Meteen kaartjes kopen? Via ons krijg je 5,- korting >

Dagverblijf Haarlem

Dagverblijf Haarlem 2

Aangezien wij de hele dag de tijd hebben is er van alles te doen op dit kleine festival. Het draait naast muziek ook om de randprogrammering. Wat dacht je van een potje ‘beerpong’? Of als vanouds stoeien in de grote ballenbak? En laat je samen met je vrienden vereeuwigen in de Polar Paparazzi photobooth, zorgt altijd voor hilariteit.

Dagverblijf Haarlem 1

Dagverblijf Haarlem 6

Geen festival zonder muziek, dus natuurlijk ook een mooie line-up tijdens Dagverblijf. Bij de eerste Haarlemse editie veel Haarlemse DJ’s waaronder Ille Bitch, Stevie Wonda, Mike van Loon en Soundbalance.

Dagverblijf Haarlem 5

Het festijn begint om 14.00 uur en eindigt om 23.00 uur. Zo ben je vroeg thuis, om toch nog fris de zondag in te gaan. Ideaal toch? Er is plek voor 300 dagvlinders (zoals de organisatie de feestgangers noemt), en bij mooi weer kan er gerelaxt worden in de tuin. Met zon, want die schijnt overdag!

Dagverblijf Haarlem 7

Dagverblijf Haarlem 4

Via ons kaarten met korting!
Nog meer leuk nieuws: lezers van Haarlem City Blog krijgen 5 euro korting op kaartjes voor Dagverblijf. Je betaalt nu 12,50 ipv 17,50 via deze link:
Dagverblijf kaarten met korting >>

Dagverblijf Haarlem
Zaterdag 18 april
14.00 – 23.00 uur
www.hetdagverblijf.nl
www.facebook.com/events/512033888935175

Het Meterhuis
Minckelersweg 2m
2031 EM Haarlem

Haarlemse nieuwstjes en blogs in je inbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief >

Haarlem City Blog

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!