Na meerdere succesvolle Amsterdamse edities en vorig jaar de eerste in Haarlem is er dit jaar weer Cruise and Dance! Op dit festival komt alles samen: zon, water, natuur, vrienden, fijne house tunes en een ongedwongen sfeertje. Op zaterdag 9 juli varen tientallen boten van Haarlem centrum naar de festivallocatie: de Molenplas. Op de festivallocatie zijn de DJ-stage en drank- en eettentjes te vinden.

Cruise-and-dance-haarlem 1

Cruise-and-dance-haarlem 2

Cruise and Dance is op verschillende manieren te bezoeken. Om 13.45 uur vertrekt vanaf de Conradkade in de Waarderpolder de botenparade door de binnenstad van Haarlem richting de festivallocatie aan oevers van De Molenplas. Je kunt met een eigen boot aansluiten, maar je kunt ook op de speciale Cruise and Dance DJ-boot meevaren. Het feestje begint dus al op de boot!

Natuurlijk is het ook mogelijk meteen naar het festivalterrein te komen. Met auto, boot, fiets, lopend, OV.. Wat je wilt. Het feest van Cruise and Dance aan de Molenplas begint om 15 uur tot 23 uur.

Cruise-and-dance-haarlem 3

De line-up bestaat uit verschillende house-dj’s: Man With No Shadow, Doppelgang en Victor Coral b2b Brian S. Ook de Haarlemse DJ’s zijn vertegenwoordigd met DJ Eno-C, Ramos en Georgio Schultz. Er gaat gedanst worden!

Kijk hier voor een impressie van de Amsterdamse Cruise and Dance:

Cruise and Dance Haarlem
Zaterdag 9 juli
Molenplas Haarlem
Het festivalterrein opent zaterdag 9 juni om 15.00 uur haar deuren en is om 23.00 uur afgelopen

Bootparade startlokatie: Conradkade
Verzameltijd: 13.15 – 13:30 uur
Vertrektijd: 14:45 uur

Kijk voor meer info, prijzen en tickets op:
www.facebook.com/cruiseanddancehaarlem
Event op Facebook >

Haarlemse nieuwstjes en blogs in je inbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief >

Haarlem City Blog

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.Oké