Het Haarlemse Dolhuys, oftewel het ‘museum van de geest’, heeft naast tentoonstellingen ook events! Er staan een paar leuke op de planning. Op 28 juli, 18 en 25 augustus is het Dwaze Dinsdag in het museumcafé Thuys. Lekker eten, live muziek, drinks en ‘a hole lot of weirdness’ zoals een schemerlampenbos, Pillensjoelen, Crazy Disco, Photoboot en een Stomme film screening.

Dwaze-Dinsdag-live-muziek

De Dwaze Dinsdagen beginnen rond etenstijd om 17 uur. Strijk neer op je picknickkleed of op het terras van Thuys. Er is food voor elk budget zoals TapasStyle Burgers, Asian Noodles en een salade. De tuin bij het Dolhuys is geweldig! Aan het water en in het groen, met lampjes in de avond. Een perfecte locatie voor deze ‘normale’ dinsdag.

Dwaze-Dinsdag-Dolhuys-3

Iedere Dwaze Dinsdag is er live muziek. So, sit back and relax! Op 28 juli treedt de Nederlandse Indie band The Refs op. Op 18 augustus de band Bird On The Wire. Tussendoor genoeg andere weirdness. Want wie wil er nou niet struinen in het schemerlampenbos of een potje pillensjoelen?

Het-Dolhuys

Lekker krankzinnig allemaal. Het hangt in de lucht op deze plek, want het Dolhuys was vroeger de plek waar alle mensen met een steekje los woonden. Sinds 10 jaar kun je in museum het Dolhuys op ontdekkingstocht door de (on)volmaakte geest, met al haar fascinerende aspecten. De lijn tussen gek en normaal is hier dunnetjes. Laten wij nou wel houden van een beetje weirdness. Tot Dwaze Dinsdag!

Dwaze Dinsdag in het Dolhuys
28 juli, 18 augustus & 25 augustus
Van 17.00 – 00.00 uur
Toegang is gratis
Facebook event >

Museum Het Dolhuys
Schotersingel 2
2021 GE Haarlem
Tel 023 5410670
www.hetdolhuys.nl

Haarlemse nieuwstjes en blogs in je inbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief >

Haarlem City Blog

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!