Zomer in zicht, en dus festivalseizoen! Daar blikken wij graag op vooruit. Hoe kan dat beter dan ons verdiepen in Haarlems eigen dancefestival Edit! Lekker om de hoek, onder de rook van Amsterdam, bij de Veerplas Haarlem. Edit wordt zaterdag 11 juni voor de vijfde keer gehouden. Eerdere jaren was het al een groot succes, dit is zeker een festival voor in de agenda.

Edit festival Haarlem 3

Het hele terrein bij de Veerplas wordt omgebouwd tot festivalterrein, waar 10.000 bezoekers terecht kunnen. Meerdere podia’s waar de DJ’s fijne techno en house beats uit de speakers knallen. Dansen gegarandeerd. Bij mooi weer met de voetjes in het water. Het terrein is opgedeeld in diverse areas. De ligging van het terrein is ideaal, naast de bekende toren, aan het water en met het treinstation Spaarnwoude op loopafstand. Fietsafstand, hoe makkelijk is dat?

Edit festival 2014 (90)

Edit festival 2014 (113 van 162)

Liefhebbers van techno en andere vormen van elektronische muziek kunnen helemaal los. Een rits aan internationale en nationale artiesten bestijgen 11 juni de 4 podia van Edit. Dat Edit wel typisch Haarlems is, blijkt uit de Haerlemsch finest stage, met alleen Haarlemse helden.

Edit festival 2014 (157 van 162)

De line-up bestaat onder andere uit Fur Coat, Palmbomen II, Weval, Esteble LIVE, Levon Vincent, Helena Hauff, Acid Arab, Call Super, Black Devil Disco Club LIVE, Reza Athar, Niels Klein, Boris en Folkert Zwart.

Edit festival 2014 (151 van 162)

Edit draait niet alleen om de muziek. Er is meer! Op het terrein kun je terecht voor theater, creativiteit en fun. In het water bijvoorbeeld. Nu maar hopen dat de zon gaan schijnen. Uiteraard is er ook aan een hapjes en drankjes gedacht.

PS: op het terrein kun je pinnen, muntjes en sigaretten halen. Minimum leeftijd is 18 jaar, neem voor de zekerheid je legitimatie mee.

Edit festival Haarlem 5

Edit festival Haarlem 4

Edit festival
Zaterdag 11 juni 2016
11:00 – 23:00 uur
Recreatiegebied Veeprlas
A. Hofmanweg 62
Haarlem
www.editfestival.com
Event op Facebook

Kaarten
Regular: €37,50
Ga je met een groep? Bij een groepsticket van 6 personen betaal je €35 pp!
Verkrijgbaar via www.facebook.com/editfest en www.editfestival.com

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!