Het is januari, en dat kunnen wij wel wat leuks gebruiken. Komt goed uit, want op zaterdag 20 januari is er weer een nieuwe editie van ‘het Alleen maar leuke mensen feest‘. Een feest zonder hokjes, een fijne line-up en nu voor de eerste keer in het Patronaat!

Dit is niet de eerste editie van dit verrassende en zinnenprikkelende feest. Eerder waren er al succesvolle edities in de Lichtfabriek en De Stalker. Deze keer dus in het poppodium van Haarlem. Verwacht veel gekkigheid, een spektakel en fijne uitdagende line-up. Zoals ze zelf zeggen ‘for the love of music, for the love of dance’.

Op het podium staan de jongens van Disco Dolly Soundsystem, Pablo Discobar Soundsystem, Diggy Doug en de legendarische Eddy de Clercq (bekend van de RoXY). Veel underground disco en old school house. Mixing really old shit with a modern sound of disco and house! Een ding is zeker: de voetjes gaan flink van de vloer!

Het Patronaat wordt omgetoverd tot een flamboyante disco setting. Vol leuke mensen (hoe kan het ook anders) en bruisende energie. Slim om met een opgeladen batterij hierheen te gaan. Wat is er dan lekkerder dan een goed hapje vooraf? Hebben ze ook aan gedacht: bij The Louisiana is een ‘Alleen maar leuke lobsters’ deal samengesteld. Je krijgt 500 gram verse kreeft + sides voor 19,50. Dit kan vanaf 17.30 uur. The Louisiana is om de hoek bij het Patronaat, dus je kunt zo doorrrr. Reserveren kan via The Louisiana.

Leeftijd is 21+. Er zijn losse tickets (ook nog early bird) en groepstickets inclusief GT’s en bubbels, allemaal hier te koop.

alleen-maar-leuke-mensen

Alleen maar leuke mensen – feest
Zaterdag 20 januari
21.00 tot 03.00 uur
www.amlmf.nl

Locatie:
Patronaat
Zijlsingel 2
2013 DN Haarlem

Facebook event >
TICKETS: koop ze hier

Dit is een Sponsored StoryHaarlem City Blog

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.Oké