Een grote tropische jungle aan het strand. Het kan! Zaterdag 11 augustus is voor de zesde keer alweer FESTIFARI bij Safari Lodge in Zandvoort. Een kleurrijk en creatief festival met heerlijke muziek, op het mooiste plekje wat er bestaat: het strand!

FESTIFARI is een kleurrijke wildernis vol tropische sounds, vreugdevuren, poolparty’s en live acts. Zo hoort een festival te zijn, beleving staat deze dag centraal. Jungle en strand gaan eigenlijk heel goed samen. Zon op je gezicht, een Vedett in je hand, voetjes in het zand en los op fijne deuntjes. Vanaf 13 uur tot 23 uur is het genieten hier. Wat je kunt verwachten? Check de aftermovie van vorig jaar:

De Line Up van deze editie past altijd bij het tropische jungle gevoel. Elias Mazian neemt plaats achter de jungle booth voor lekker veel house, funk, hiphop, groove en een beetje disco. Ook Global Nick staat achter de draaitafel en er worden nog meer namen bekend gemaakt. Het belooft een blije chaos te worden bij FESTIFARI, waarbij je met een verzadigd gevoel de jungle uitstapt.

Kaartjes zijn €15 per stuk. Ze gaan snel, dus zorg dat je er snel bij bent. Kom je ook een dansje wagen in de jungle?

Fotocredits: Mitch Nieuwenhuizen

FESTIFARI, a colourful jungle @ sea
Zaterdag 11 augustus
Safari Lodge Zandvoort
Boulevard Paulus Loot 2
2042AE Zandvoort
Event op Facebook >
Kaarten zijn hier te koop

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!