Een grote tropische jungle aan het strand. Het kan! Zaterdag 10 augustus is voor de zevende keer alweer FESTIFARI bij Safari Lodge in Zandvoort. Een kleurrijk en creatief festival met heerlijke muziek, op het mooiste plekje wat er bestaat: het strand!

FESTIFARI is een kleurrijke wildernis vol tropische sounds, vreugdevuren, poolparty’s en live acts. Zo hoort een festival te zijn, beleving staat deze dag centraal. Jungle en strand gaan eigenlijk heel goed samen. Zon op je gezicht, een biertje in je hand, voetjes in het zand en los op fijne deuntjes. Vanaf 13 uur tot 23 uur is het genieten hier. Wat je kunt verwachten? Check de aftermovie van vorig jaar:

De Line Up van deze editie past helemaal bij het tropische jungle gevoel. Niemand minder dan Lövestad staat achter de jungle booth met groovy futuristische disco en electronica. Maar ook de twee city guys van SHMLSS tonen hun liefde voor disco achter de booth, en DJ Dion Hilberink warmt de boel op met een mix van ‘African and tribal house beats’. Ook Global Nick staat achter de draaitafel en er worden nog meer namen bekend gemaakt. Het belooft een blije chaos te worden bij FESTIFARI. De deal is dat je met een verzadigd en blij gevoel de jungle uitstapt.

Kaartjes zijn €18 per stuk. Ze gaan snel, dus zorg dat je er snel bij bent. Kom je ook een dansje wagen in de jungle?

Fotocredits: Mitch Nieuwenhuizen

FESTIFARI, a colourful jungle @ sea
Zaterdag 10 augustus
Safari Lodge Zandvoort
Boulevard Paulus Loot 2
2042AE Zandvoort
Event op Facebook >
Kaarten zijn hier te koopHaarlem City Blog

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.Oké