Één keer per jaar is het zover, dan duiken wij even terug in onze jeugd. De Frank & Nick feesten zijn voor de echte Haarlemmers een begrip. Ik zie mezelf nog staan 😉 Hoe leuk is het om weer even die tijden in te duiken? Vrijdag 3 november is het weer zover: de Frank & Nick reünie in het Patronaat. Laat die 90’s hits maar komen!

Stonden jullie er ook? In het dampende stadscafé in de jaren 90? Los te gaan op DJ Paul Elstak, Vengaboys, Spice Girls en slijpen op Marco Borsato? Nou, ik dus wel. En het lijkt wel alsof half Haarlem warme herinneringen hieraan heeft, want de jaarlijkse reünie gaat net zo los als toen. De 9e editie dit jaar alweer! De ingrediënten zijn hetzelfde: een mix van platen uit de 90’s (hakken, housen, slijpen, meebrullen gegarandeerd). Achter de draaitafel Frank, en op de dansvloer dezelfde mensen als toen. Alleen 25 plussers komen binnen. Iets ouder, maar dezelfde moves natuurlijk… Als klapper is er een surprise optreden, een fotowand, een super Nintendo voor een potje Mario kart én extra verrassingen.

DJ Flexy Frank: “Wij hadden natuurlijk nooit kunnen bedenken dat de Frank & Nick feesten zo’n begrip zouden worden, en dat we 21 jaar later nog steeds jaarlijks een grote reünie doen. Altijd super gezellig en we kijken dan ook erg uit naar 3 november waar we weer ouderwets los kunnen gaan! Al zal de kater wat langer duren dan toen we 18 waren haha!” Dat laatste is inderdaad wel een dingetje, maar die nemen wij dan maar voor lief.

Het is duidelijk; als Frank & Nick bij jou ook zoveel leuke herinneringen oproepen (of als je gewoon van 90’s muziek houdt) dan moet je hier bij zijn. Elk jaar is het feest weer uitverkocht, dus slim om snel kaarten te kopen. Dat kan hier. Er zijn ook groepstickets, dus neem je vrienden van toen mee op sleeptouw. Tot dan!

Frank & Nick reunie #9
Vrijdag 3 november
22.00 – 4.00 uur
Patronaat
Zijlsingel 2, 2013 DN Haarlem
Leeftijd: 25+
Tickets >>
Facebook event >
Info, foto’s en updates: www.facebook.com/ninetiesparty Haarlem City Blog

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.Oké