Er is in Haarlem zoveel leuks te doen, en hoe leuk is het om iets te maken en te leren? Daarom geven wij vanaf nu workshops samen met Haarlemse ondernemers! De eerste ‘Haarlem City Blog Workshops’ zijn op 23 en 31 maart: wandkleed weven met de Weefteef. Mogen we dat zeggen? Ja, dat mogen we zeggen, van Hannah Hoek (25), want de Weefteef is de trotse merknaam van haar product. Je gaat na deze creatieve middag naar huis met je eigen wandkleed. Heb je meteen een toffe wandversiering gescoord.

Meteen aanmelden? Dat kan hier:
Schrijf je hier in voor 23 maart >>
Schrijf je hier in voor 31 maart >

Met je bol in de wol
Je kunt met je handen in je haar naar je muur blijven staren, maar beter ga je lekker met je handen aan de slag. Dit ambacht is het nieuwe ontspannen. Een middag vol gezelligheid, en geloof ons: je kunt hier al je creativiteit in kwijt. Het weven vergt concentratie, maar beetje bij beetje opstaan iedere keer weer de mooiste creaties. De locatie van de workshops is Fleurie in Bloemendaal. Na 4 uur ga jij naar huis met een volwaardig wandkleedje in jouw eigen kleuren en materialen.

Uit de hand gelopen hobby
Uit de handen (en het brein) van Hannah komen de meest fantastische dingen, die ze liefkozend ‘weefteefjes’ noemt. Hannahs interesse in handgemaakte creaties begon tijdens haar opleiding op de Styling Academie en groeit inmiddels uit tot een echt bedrijf. Sinds 2016 heeft ze zich verdiept in de kunst van het weven, puur voor zichzelf, tot ze merkte dat wat er uit haar handen kwam, binnen no time aan de muur van anderen hing. Daar moet ik meer mee doen, dacht Hannah, en sindsdien breidt ze haar kennis, collectie en bedrijf steeds verder uit.

De wandhangers zijn eigentijds, hebben een etnische stijl met veel textuur en kleur, zijn stuk voor stuk uniek en gemaakt om mensen en hun huis op te vrolijken. Ze geven net dat verrassende elementje aan je interieur en zijn echte eyecatchers. Hannah maakt zelf wekelijks nieuwe ontwerpen en zorgt tijdens de workshop dus voor genoeg inspiratie en handvaten.

Inschrijven maar
Heb jij zin om met de Weefteef aan de slag te gaan en écht iets leuks toe te voegen aan je interieur? Schrijf je dan nu hieronder in en doe binnenkort mee aan deze actieve sessie bij Fleurie in Bloemendaal. Er is plek voor 9 personen per workshop.

Haarlem City Blog Workshop Wandkleed weven
Door: De Weefteef
Waar: Fleurie Bloemendaal, Bloemendaalseweg 4, www.restaurantfleurie.nl
Parkeren: zijstraten vrij parkeren, winkelstraat betaald parkeren tot 18.00 uur, zondag vrij. Openbaar vervoer: station Bloemendaal 4 minuten lopen
Wanneer: 23 of 31 maart
Tijd: 13.30 tot 18.00 uur
Kosten: 65,- pp (je krijg je eigen wandkleed mee naar huis)
Facebook event 23 maart >
Facebook event 31 maart >

Tickets 23 maart >

Tickets 31 maart >Haarlem City Blog

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!