Trek je zombiepak maar uit de kast want in Haarlem wordt dit jaar weer uitgepakt met Halloween. Lekker gek, en vooral: scary. Vrijdagavond 25 oktober start de avond met een heuse optocht door de stad. Met fakkeldragers, steltlopers, zombies en vuurspuwers. Daarna is het spooky aangeklede Halloweenfeest in het Patronaat. Als je durft..

De Halloween optocht start om 20.30 uur op de Grote Markt en eindigt bij het Patronaat. Meelopen is gratis, verkleden in een eng kostuum is een must. Het is de bedoeling dat spoken, skeletten, zombies en ander engs meeloopt in de optocht door de binnenstad van Haarlem. De optocht loopt in ongeveer 45 minuten door de stad. Het is voor alle leeftijden, voor kleine kinderen kan het wel eng zijn. De afgelopen jaren was de parade druk bezocht. Loop jij dit jaar ook mee?

Het grote Halloweenfeest in het Patronaat wordt georganiseerd door Dagverblijf, die wij kennen van de fijne festival achtige feestjes. Er wordt nu ook groots uitgepakt, met acts in 2 area’s en spooky entertainment. In het ‘The Graveyard’ veel hitjes, dance & house met onder andere Disclectic, Robertodavinci, LEKS en Wiseman. In ‘The Dungeon’ is Silent Disco. Altijd leuk! Omdat Halloween een feest van de nacht is kun je tot 4 uur doorfeesten.

Meelopen in de parade is dus gratis, voor het feest heb je wel kaartjes nodig. Koop ze hier. Er zijn nog Early Bird kaartjes voor 18,50. Het feest beloofd een leuke nachtmerrie te worden!

Haarlem Halloween
Vrijdag 25 oktober
Optocht door de stad: Facebook event >
Halloweenfeest: Facebook event >
Tickets >Haarlem City Blog

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!