Haarlemmers houden van een goed glas wijn en dat weten de organisatoren van het nieuwe event ‘Haarlem Wijn’ maar al te goed. Tijdens dit evenement op zaterdag 31 mei kunnen wijnliefhebbers genieten van niet alleen dit druivige drankje, maar ook muziek en lekkere hapjes. Dit alles binnenin de Bavokerk. Haarlemser kan niet.

bavo wijn-haarlem

Organisator van deze bruisende dag is Klare Wijn, een webshop vol stoere, speelse wijnen welke zeker een bezoekje waard is. Klare Wijn heeft de handen ineen geslagen met andere ‘bekende Haarlemmers in de wijn’ als slijterij Okhuyzen, wijnbar Viqh, (web)shop Grapedistrict, kookstudio Kitchen Pirates, wijnwinkel JosephVino en meer. Alle deelnemers geven een indruk van het eigen assortiment, waarbij het proeven uiteraard niet achterwege wordt gelaten. Wat een straf :). Kitchen Pirates verzorgt de eetbare lekkernijen. Behoefte aan meer wijn? De dorstigen onder ons kunnen munten kopen voor meer drink plezier of zelfs de wijn thuis laten bezorgen.

haarlem-wijn-event haarlem-wijn

Vergeet tijdens dit event niet om je heen te kijken, want deze Haarlemse skyline dominerende kerk is de hart van onze stad al sinds de 14de eeuw. Samen met de entertainment en muziek beloofd het een gezellige middag te worden.

Kaarten voor Haarlem Wijn zijn te koop voor €15,- via de site www.haarlemwijn.nl. Alle bezoekers krijgen een wijnproefglas om zo de verschillende stands aan te doen en het glas weer op te vullen. Aan de deur kopen kan ook, dan is een kaart €20,-. Proost!

Haarlem Wijn
Bavokerk Haarlem
Zaterdag 31 mei om 17.00 uur tot 22.00 uur
Toegang: €15,- euro voorverkoop via de site, of €20,- aan de deur
www.haarlemwijn.nl

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!