Trek je zombiepak maar uit de kast want ook in Haarlem wordt dit jaar uitgepakt met Halloween. Lekker gek, en vooral: scary. Zaterdagavond 27 oktober start de avond met een heuse optocht door de stad. Met fakkeldragers, steltlopers, zombies en vuurspugers. Daarna is het spooky aangeklede Halloweenfeest onder de KPN toren. Als je durft..

De Halloween optocht start om 20.30 uur op de Grote Markt. Meelopen is gratis, verkleden in een eng kostuum verplicht. Het is de bedoeling dat spoken, skeletten, zombies en ander engs Haarlem de stuipen op het lijf jaagt. De optocht loopt in ongeveer 45 tot 60 minuten van de stad naar de KPN toren, waar het feest is. Het is voor alle leeftijden, voor kleine kinderen kan het wel eng zijn. Vorig jaar was de optocht een groot succes. Durf je het nu ook aan?

Het grote feest onder de KPN toren wordt georganiseerd door Dagverblijf, die wij kennen van de fijne festival achtige feestjes. Er wordt nu ook groots uitgepakt, met acts in 3 area’s en spooky entertainment. In het ‘Atrium’ veel hitjes, urban & house met onder andere DJ Flexy Frank, Disclectic, LEKS en Wiseman. De aera Warehouse heeft veel deep house en techno. En altijd leuk: in de Dungeon is de Silent Disco. Ook is er een Halloween photobooth waar je jezelf kunt laten vereeuwigen, er is haunted ballpit en de foodcorner Hallway of hell. Omdat Halloween een feest van de nacht is kun je tot 4 uur doorfeesten. Of wacht, eigenlijk 5 uur want de klok gaat om 3 uur een uur achteruit. Uurtje extra dus 🙂

Meelopen in de optocht is dus gratis, voor het feest heb je wel kaartjes nodig. Koop ze hier. Met de code ‘cityblog’ krijg je 15% korting. Het feest beloofd een leuke nachtmerrie te worden!

Haarlem Halloween
Zaterdag 27 oktober
Optocht door de stad: facebook.com/events/881466262016861
Halloweenfeest: facebook.com/events/284649325471836
Tickets >
EXTRA: met de code ‘cityblog’ krijg je 15% korting

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!