Na een drukke werkdag een koud biertje op het strand. Beter kan niet. Bij Tijn Akersloot kan het tijdens de nieuwe Heineken Afterwork borrels. Op donderdag van 17 tot 21 uur, gratis! Op 13 augustus is een nieuwe editie. Topplek, leuke mensen en het eerste Heineken biertje gratis. Dat is nog eens lekker uit werk komen.

Afterwork-Heineken-Zandvoort

Heineken zet met de Afterwork borrel het borrelen na een werkdag terug op de kaart. Maar dan wél in stijl. De mooiste plekken, het beste bier en leuke mensen. Dat is het idee. De borrels zijn op verschillende plekken in het land, maar Tijn Akersloot is natuurlijk de plek bij uitstek. Een stuk van deze strandtent (met terras) is gereserveerd voor deze borrel. De sfeer is zoals altijd bij Tijn lekker no-nonsense, relaxt en voor iedereen. De ideale hangout!

Tijn Akersloot 4

Tijn Akersloot Zandvoort 5

Het wordt ons extra gemakkelijk gemaakt om op de borrel te komen, want vanuit Haarlem station rijdt een eigen pendelbus naar Tijn Akersloot in Zandvoort. De bus vertrekt om 18 uur en rijdt twee keer op en neer.

Wil je erbij zijn? Meld je dan even gratis aan via de site. Op de Facebook pagina kun je zien wie er komen. Het is al een hele lijst, dit gaat dus een gezellige middag worden. Is het al vijf uur?

Afterwork-Heineken-Zandvoort1

Afterwork By Heineken
Donderdag 13 augustus
17.00 – 21.00 uur
Toegang gratis
Inschrijven kan hier
amsterdamafterwork.com

Locatie:
Tijn Akersloot
Boulevard Paulus Loot 1
2042 AD Zandvoort
www.tijnakersloot.nl

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!
facebook.com/haarlemcityblog
twitter.com/haarlemcityblog
instagram.com/haarlemcityblog
pinterest.com/haarlemcityblog

Haarlemse nieuwstjes en blogs in je inbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief >

Haarlem City Blog

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!