In het weekend van 18 en 19 juni zijn er weer volop festiviteiten in de Haarlemse Hout tijdens het Houtfestival. Zaterdag is de kick off vanaf 18 tot 24 uur tijdens ‘Houtnacht’, en zondag de 31ste editie alweer van dit wereldmuziekfestival. Er zijn vier podia vol multiculturele programmering, wereldse muziek, (kinder)activiteiten, en een foodcourt met gerechten vanuit alle windstreken. Beide dagen zijn gratis!

Houtfestival Haarlem 1

Het festival is dus opgedeeld in twee dagen. Zaterdag 18 juni is alleen in de avond, vanaf 18 uur. Een combinatie van een aantal nationale en internationale acts met hedendaagse wereldse klanken, en muzikale beloftes. Het laatste is vooral opkomend talent uit Haarlem. Namen dit jaar zijn Haarlemse producers/dj’s Amoja, reggea en dubstep van JahYu, indiepop van Echo Movis en lokale held Starfish. Entree is gratis en de Houtnacht duurt tot ongeveer 24 uur.

Houtfestival Haarlem

Op zondag vindt het welbekende Haarlem Houtfestival plaats! Na ruim dertig jaar still going strong. Moeten wij dit nog uitleggen? Wat je kunt verwachten is wereldse muziek, een multiculturele programmering, activiteiten voor de kids en heerlijk werelds eten. Vier podia en ontspannen sfeer. Een divers publiek, want ruim 20.000 bezoekers trekken op zondag 19 juni naar de Haarlemse Hout. Enjoy!

Houtfestival Haarlem 2

Programma Haarlem Hout festival: www.houtfestival.nl

Haarlem Houtfestival
Haarlemmerhout, Haarlem
Zaterdag 18 juni & zondag 19 juni 2016
www.houtfestival.nl
Facebook: www.facebook.com/Houtfestival

Zaterdag: 18.00 – 00.00 uur
Zondag: 12.00 – 23.00 uur
Toegang: gratis (en geen ingewikkelde hekken)Haarlem City Blog

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.Oké