Als je zwanger bent of net een baby hebt dan bof je maar, want op 17, 18 en 19 oktober is het In de Wolken festival. Een super tof event in festivalsfeer georganiseerd door Ouders van Nu. Je kunt hier heel veel shoppen bij meer dan 100 leuke merken, er zijn workshops, lekker eten en drinken en natuurlijk heel vele informatie. En het leuke is dus: het is bij ons om de hoek, namelijk in Expo Haarlemmermeer, een glazen expogebouw aan het randje van Haarlem!

Dit leukste babyfeestje van het jaar was vorig jaar voor het eerst en meteen een groot succes. Snappen we, want je wordt als zwangere of ouder helemaal in de watten gelegd. De tofste merken staan hier en vaak met leuke kortingsacties. Van babykleding tot kinderwagens, draagdoeken, alles om de kinderkamer mee in te richten, handige hebbedingen en meer. Maar ook alles over kraamzorg en verzorging. Eigenlijk alles wat je nodig hebt voor je zwangerschap en baby dus.

De hele dag worden in ‘de tent’ workshops en masterclasses gegeven. Slaapcoach Susanne Willekes vertelt hoe je baby doorslaapt, Nina Pierson geeft tips over lekker in je vel zitten tijdens je zwangerschap, fotograaf Janou Zoet geeft tips om mooie foto’s te maken van je baby met je smartphone en voedingsadviseur Sanne Knijn geeft eettips voor tijdens en na je zwangerschap. Maar er is veel meer, zoals een kinderfysiotherapeute, travelblogger, orthopedagoog, verloskundige, seksuoloog en een cursus babymassage en EHBO voor kinderen. Aan alle experts kan je ook advies vragen. Kortom: een super leuk vol programma.

Je zou van al dat leuks honger krijgen. Gelukkig is daar ook aan gedacht. Er staan foodtrucks met lekkere versnaperingen en natuurlijk zijn er alcoholvrije cocktails. Plof even neer in de verschillende zithoeken met de beentjes omhoog. Om het festivalgevoel compleet te maken is er ook muziek!

Neem je vriendin, moeder, kind of buurvrouw gewoon mee, want het In de Wolken festival is zeker een gezellig uitje. Je kunt erheen fietsen, met de auto of met de bus (bus 300 vanaf Haarlem Station stopt voor de deur). Een ticket koop je voor de donderdag, vrijdag of zaterdag. Ze kosten 15,95 en zijn hier te koop.

In de wolken Festival door Ouders van Nu
17 –19 oktober
Expo Haarlemmermeer
www.indewolkenfestival.nl
www.indewolkenfestival.nl/tickets

Openingstijden
Donderdag 17 oktober van 10.00-18.00 uur
Vrijdag 18 oktober van 10.00-21.00 uur
Zaterdag 19 oktober van 10.00-18.00 uur

Deze blog is een samenwerking met Ouders van NuHaarlem City Blog

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!