Echt, het is bijna lente! En wat is er nou leuker dat het seizoen aftrappen met een goed feestje? Op zaterdag 31 maart is het weer tijd voor indoor festival Dagverblijf in de Lichtfabriek. Een kleurrijk, uitbundig lentefeest met de hele dag muziek en veel lol. Wij gaan de lente goed beginnen!

Het credo van Dagverblijf is ‘vroeg beginnen is het nieuwe doorhalen’. Waarom ’s avonds beginnen als dat ook al overdag kan? Vanaf 14 uur kunnen wij dus al de bloemetjes gaan buiten zetten. En hoe! Er zijn drie zalen met meer dan 15 acts en dj’s zoals Brad Tripp, Andor en Speck en Boner. Op het Dagverblijf-podium staan Haarlemse acts zoals STEF en Hollt. Voor ieder wat wils, van Silent Disco naar hitjes en housemuziek. Naast fijne muziek draait het bij Dagverblijf ook om de randprogrammering, en die is niet mis.

In de speciale lentetuin staan hottubs om lekker in bij te komen en hier is de foodcorner. En wat dacht je van een potje beerpong met je vrienden? Of als vanouds in de grote ballenbak? Voor de extra hilariteit is er ook nog eens karaoke en Ome Cor’s popquiz. Suzy maakt je festivallook met haar face & body art compleet.

Wil je nog even lekker doorhalen? Dat kan, door na te blijven. Feesten kan tot 04.00 uur. Er zijn dagkaarten (tot 23.00 uur), kaarten voor de afterparty of voor de hele dag. Hoe eerder je kaarten koopt, hoe goedkoper ze zijn. Leeftijd is 21+. Ook handig: er zijn kluisjes.

Dagverblijf Lentefeest
Zaterdag 31 maart
14.00 – 23.00 uur (afterparty tot 04.00 uur)
www.hetdagverblijf.nl
Facebook event >

Tickets: http://bit.ly/vvkhaarlem
Met de code ‘haarlemcityblog’ krijg je 10% korting!

De Lichtfabriek
Minckelersweg 2
2031 EM HaarlemHaarlem City Blog

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!