Voor alles is een dag, zo ook voor het populaire yoga. Op zondag 21 juni is het zover: Nationale Yoga Dag. Er zijn verschillende events in het hele land, maar in Haarlem is dit jaar het hoogtepunt. Hier is de kick off van deze dag met een bijzondere gast. De New Yorkse yogagoeroe Silvia Neri verzorgt een yogales, en iedereen is welkom!

TYT large2

Silvia is oprichtster van The Yoga Trial en volgens Time Out New York ’the best outdoor yoga in NYC. Niet zomaar een naam. Zij komt 21 juni over naar het Yogafestival in Haarlem waar de les om 08.30 uur start. Iedereen kan meedoen, en de opbrengst gaat naar het goede doel Platform Haarlem Groener.

TYT large3

Hier blijft haar bezoek niet bij. Yogadocent Silvia Neri is van 18 juni tot 5 juli op bezoek in Haarlem waar ze naast deze kick-off nog meer yogalessen gaat aanbieden. Yogafans kunnen hun hart ophalen. Zo brengt ze de nieuwe Reiki Yoga voor het eerst naar Haarlem, een combinatie van Hatha Yoga en energiemethode Reiki. Ook zijn er lessen van Silvia te volgen in de Haarlemmerhout en op het Bloemendaalse strand.

TYT large1

Internationale Yogadag Haarlem
Zondag 21 juni
Silvia Neri in Haarlem > www.theyogatrail.com
Programma Yoga Dag > www.yoga-dag.nl
Event op Facebook > www.facebook.com/events/112465169086598

Haarlem City Blog

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.Oké