Volgend weekend, op 7 en 8 maart, is de allereerste editie van Hotelnacht Zandvoort. En dat betekent het hele weekend feest! In Amsterdam is de hotelnacht al jaren een daverend succes en nu voor het eerst hier met de ‘beach edition’. Niet alleen kun je voor een vriendenprijsje overnachten in de fantastische beach-cottages van Qurios of in één van de hotels, ook kun je het hele weekend naar allemaal leuke evenementen en feestjes. Ga mee op minivakantie aan zee!

Meteen tickets kopen? Koop ze via ons met korting (12,50 ipv 17,50). Ga naar Hotelnacht.nl/Zandvoort en gebruik de code HAARLEMXHOTELNACHT

Heel Zandvoort wordt omgetoverd tot festivallocatie met op zaterdag en zondag een vol programma van leuke activiteiten. Heel gevarieerd ook. Doe bijvoorbeeld mee met een lesje Gin Yoga aan het strand bij Tent6, een nachtelijke duinsafari of strandrace. Deze is wel heel spectaculair: de Rosé Champagnebrunch bij Bernie’s Bar & Kitchen mét uitzicht op de spannende Tarzanbocht van Circuit Zandvoort. Op dit (bijna) wereldberoemde circuit kun je ook VR-racen of ga voor een kijkje achter de schermen tijdens een tour.

Begin de zaterdagavond goed met een diner aan zee bij bijvoorbeeld Tent6 of Zizo Lounge. Een beach festival is natuurlijk niet compleet zonder een knalfuif op het strand. Beachclub PlaZand wordt zaterdagavond omgetoverd tot feestlocatie met hapjes, drankjes en beats. De volgende dag echt goed wakker worden? Doe dan zondagochtend mee aan de Noordzeeduik. Verfrissender kan niet 🙂 Liever iets comfortabeler zwemmen? Dat kan ook, in de gloednieuwe wildwaterbaan bij Center Parcs. Mét warm water.

Ook al is Zandvoort in de buurt, de Hotelnacht is natuurlijk niet compleet als je niet blijft slapen. En dat kan dit weekend voor een prikkie. Bij het prachtige Qurios in de duinen bijvoorbeeld. Je slaapt daar vanaf 45 euro pp in een beach cottage. Leuk met een groepje vrienden. Of boek een hotel vanaf 65 pp. Een stuk goedkoper dan normaal. En zo ben je echt een weekend op vakantie. Precies het idee van Hotelnacht. Een zen weekendje aan zee zorgt er tenslotte voor dat je er weer weken tegenaan kunt.

Om toegang te krijgen tot de activiteiten van de Hotelnacht koop je een passe-partout tickets. Normaal 17,50 maar via ons koop je een kaartje voor 12,50. Ga naar Hotelnacht.nl/Zandvoort en gebruik de code HAARLEMXHOTELNACHT voor de korting! Voor een aantal onderdelen (zoals diners) betaal je extra. Alle info hierover vind je op de website.

Het idee van de Hotelnacht is dat je je eigen stad of omgeving een keer door de bril van een toerist bekijkt. Ontdek wat er om de hoek eigenlijk allemaal te doen is, en doe dingen die je normaal niet zo gauw doet. Het is daarom belangrijk dat je in de buurt woont. Bij deze beach edition zijn inwoners uit Zandvoort welkom, maar ook iedereen uit Haarlem en omgeving! We zijn tenslotte buren 🙂

Hotelnacht Zandvoort
7 & 8 maart
Hotelnacht.nl/zandvoort

Deze blog is gemaakt in samenwerking met Hotelnacht ZandvoortHaarlem City Blog

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!