Elke eerste zaterdag van de maand is er BioMarkt bij de Kweektuin aan de Kleverlaan. Altijd reuze gezellig. Bij de marktkramen scoor je biologische en duurzame producten, er is een terras en kinderen kunnen spelen. Zaterdag 7 juli is er weer BioMarkt. Aan de voorkant van de Kweektuin dit keer, met extra veel gras om je picknickkleed neer te leggen en je net gekochte versnaperingen op te peuzelen.

De producten op de BioMarkt komen bijna allemaal van lokale ondernemers. Biologisch, glutenvrij, duurzaam… alles is er. Ontdek vers geoogste seizoensgroente, brood, gebak, kaas, eieren, worst, honing, wijn, bier, jam, olijfolie, chocopasta, hummus en vers biologisch ijs. Natuurlijk is alles te proeven. Is het warm? Neem een lekker biologisch ijsje van Nijsje.

Biologische maaltijdboxen
Als biologisch eten van boeren in Nederland je aanspreekt, ga dan ook even langs bij de kraam van Willem&Drees. Deze biologische maaltijdboxen met producten van het seizoen worden lekker thuis bezorgd. De boxen zijn er in allerlei varianten: van een eenpersoonsbox tot een gezinsbox, van kindvriendelijk tot vegetarisch en koolhydraatarm. Willem&Drees koopt direct in bij boeren voor een eerlijke prijs. Zo eet je toch die heerlijke groente en kaas van de boer, maar kost het je weinig tijd.

Leonie Ruhe, verantwoordelijk voor Willem&Drees in Haarlem, is zelf aanwezig om je producten te laten proeven. Voor 7,50 kan je een tasje kopen met producten + een recept voor een maaltijd voor 2 personen. Zo kun je het eens proberen.

De BioMarkt in de Kweektuin is van 10 tot 15 uur, en is natuurlijk helemaal gratis.

BioMarkt Kweektuin
Kleverlaan 9
Haarlem
Elke eerste zaterdag van de maand
10 – 15 uur
Toegang is gratis
Facebook.com/Biomarkt-Haarlemmer-KweektuinHaarlem City Blog

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!dit is de locatie