De lente is begonnen en traditiegetrouw opent dit nieuwe seizoen in Haarlem met Lammetjesdag. Dit heeft niets met kinderboerderijen te maken maar met bockbier. Bij 16 verschillende cafés in de stad kun je op 20 april 2014 (eerste paasdag) lentebieren proeven gepaard met veel muziek en hopelijk fantastisch lenteweer.

Op deze eerste paasdag kunnen we onze favoriete lente bockbieren proeven, bijvoorbeeld ‘Breughems Lentezoentje’ een fris fruitig blondbiertje, Reuzebieren Lentebock of de Volen Zeebonk.

lammetjesdag-haarlem

De deelnemers van deze volwassen kroegentocht zijn: Koops, de Lift, de Tapuit, Studio, Proeflokaal de Blauwe Druif, Storing, de Flapcan, het Melkwoud, het Wapen van Bloemendaal, Briljant, van Gunsteren, de Roemer, ‘t Kantoor, de Vijfhoek, de Jopenkerk en de Toneelschuur.

Lammetjesdag-Haarlem

Inschrijven doe je in het café waar je wilt beginnen en eindigen, kosten zijn 5 euro. Hiervoor krijg je een stempelkaart met informatie over de cafés en natuurlijk de lente bockbieren. Bij het inleveren van de volle stempelkaart (6 stempels) krijg je een presentje, doordrinken dus. Er wordt gestart om 13.00 uur en de dag eindigt om 20.00 uur. Proost!

Lammetjesdag
Zondag 20 april 2014
13.00 – 20.00 uur
Meer informatie vind je hierHaarlem City Blog

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.Oké