De lente is begonnen! Dit is je kans om eens de bezem door die kledingkast te halen, want er is altijd een stukje garderobe waar je op uitgekeken bent of wat er al iets te lang onaangeraakt ligt. Die lege plekken in de kast moeten natuurlijk wel weer opgevuld worden met nieuwe items. Het liefst zonder hier bakken geld aan uit te geven. De oplossing is hier: kom zondag 13 april naar de kledingruil van Little Green Dress. Gezellig, hip en in Haarlem!

Little Green Dress Haarlem 3

Little Green Dress organiseert kledingruil events door het hele land. Nu in de historische Doelenzaal van de stadbibliotheek in Haarlem Centrum. Erg handig: er zijn stylisten aanwezig om nieuwe ‘miskopen’ te voorkomen. Zij adviseren direct wat jou goed staat. Ook BewustGoed, Peppersmith, Sew Natural, Lush en de Traay zijn fan van Little Green Dress, zij zorgen op 13 april voor een fijne goodietafel.

Little Green Dress Haarlem 1

Little Green Dress Haarlem 4

Naast een gezellig dag voor jezelf steun je door jouw kleding in te leveren ook het goede doel. Alle kleding die overblijft wordt namelijk gedoneerd aan Stichting Humana. Zij gebruiken de kleding om geld in te zamelen voor hun ontwikkelingsprojecten in Afrika. Zo leren vrouwen bijvoorbeeld hoe ze kleding moeten naaien en krijgen ze een lening om een naaimachine mee te kopen. Zo helpt jouw oude garderobe ook vrouwen die het minder goed hebben.

Little Green Dress Haarlem 2

Wat: Kledingruil Extravaganza XIV
Waar: Bibliotheek Haarlem Centrum,
Doelenzaal, Gasthuisstraat 32, Haarlem
Wanneer: 13 april 2014
Tijd: 13.30 tot ca. 17.30
Ticket: €12,50 en is te koop via littlegreendress.nl/evenementen

Haarlem City Blog

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!