Op een boot Haarlem verkennen is altijd een goed idee. Als je dan ook nog eens je eigen luxe sloep hebt met kapitein is het nog leuker. Dat dacht Arendo van Hulsbergen (25) ook. Sinds deze zomer vaart hij met zijn luxe sloepen door Haarlem. Af te huren voor groepen van 10 tot 40 personen. Inclusief hapjes en drankjes als je wilt. Perfect voor een gezellig uitje met vrienden of collega’s!

Een sloep huren bij Luxe Sloepen betekent een gezellige boottocht door Haarlem. Compleet verzorgd, maar niet met een hele geschiedenistour over Haarlem. “Het draait bij ons om de fun”, vertelt Arendo. De sloep ziet er piekfijn uit (door Arendo zelf helemaal opgeknapt), inclusief mooie banken met fijne kussens en een wc aan boord. Ook aan lekker eten en drinken is gedacht. Voor 6,50 per persoon per uur heb je onbeperkt bier, wijn en fris, maar er is veel meer mogelijk. Beginnen met champagne bijvoorbeeld, een lunch met luxe broodjes of een BBQ aan boord!

Luxe Sloepen heeft geen vaste opstapplaats. Hij komt voorvaren waar je maar wilt in Haarlem. Dat is nog eens service 🙂 Varen kan met groepen van 10 tot 40 personen en ook de lengte van de tocht bepaal je zelf. Anderhalf uur varen kan bijvoorbeeld, maar je kunt er ook een hele dag van maken. Arendo: “Bij de kortere tochten vaar ik door Haarlem, lekker door de binnenstad. Bij de langere tochten zoeken we de Mooie Nel, Molenplas of Ringvaart op. Maar op en neer naar Amsterdam kan ook”. Waar jullie heen gaan bepaal je natuurlijk in overleg.

Voor wie nu denkt: zoveel luxe zal wel duur zijn, dat vinden wij erg meevallen! De sloep huren kost 175 euro per uur inclusief schipper die je lekker rondvaart. Ongeacht het aantal personen. Voor twee uur varen met 20 personen betaal je dan bijvoorbeeld 17,50 pp. En dan heb je ook wat.

Oorspronkelijk komt Arendo uit Haarlem, maar zijn liefde voor boten kwam in zijn studententijd in Amsterdam. Eerst als baantje erbij, en al snel uitgegroeid tot zijn eigen bedrijf. Omdat zijn roots in Haarlem liggen vaart hij toch het liefst hier. “Ik wil graag de meest luxe én gezellige boottochtjes door Haarlem organiseren”, vertelt Arendo. Wat ons betreft helemaal geslaagd! Ideaal voor een uitje met collega’s of vrienden, je verjaardag, vrijgezellenfeest of wat dan ook. Een sloep huren kan van 1 april tot 31 oktober. Arendo denkt graag met je mee, er kan heel veel. Meer info en aanvragen doe je via de site.

Luxe Sloepen
Luxesloepenhaarlem.nl
Telefoon: 06 250 53 100
Mail: Luxesloepenhaarlem@gmail.com Haarlem City Blog

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!