De Philharmonie kennen wij vooral als podium voor concerten en theater, maar sinds kort richt deze fantastische locatie zich ook op evenementen. En nog toffe ook! IK BEN op 26 maart is daar één van. Een indoor minifestival met sterke line-up vanaf 21 uur tot in de late uurtjes.

Schermafbeelding 2016-03-18 om 22.39.48

IK BEN wordt een muzikale reis. Ben lekker jezelf of juist niet, ga uit je comfortzone. Want: ik ben wie ik ben. Op het podium de Kenny B + band, Lange Frans, Kraak & Smaak, Kuddedieren en SPRSTRDJS. Van House tot Hip Hop dus, en van Reggae tot Dancehall, misschien zelfs een beetje Electro. Deze fijne deuntjes samen met de mooie locatie zorgen voor de juiste ingrediënten voor een topavond.

Ik ben philharmonie

Hartje centrum ligt de Philharmonie. IK BEN vindt plaats in de grote zaal. Een klassieke en imponerende plek. Kroonluchters aan het plafond en vooral goede akoestiek. Mag wel een van de mooiste zalen van Haarlem genoemd worden. Aan de locatie zal het dus niet liggen. Fijn zo’n leuk feestje in Haarlem. Ik ben er klaar voor, jij ook?

Tickets zijn hier te koop voor 19,50. Als je met zijn vieren gaat krijg je korting, dan is een ticket 17,50. Dus veeg je vrienden bij elkaar, tijd voor een feestje!

IK BEN indoor minifest
Philharmonie Haarlem (Grote Zaal)
Lange Begijnestraat 11
Haarlem
ikbenfeest.nl

Zaterdag 26 mrt 2016
21:00 – 04:00 uur
Vanaf 18 jaar
Ticket €19,50 (groepsticket 4 personen €17,50 pp)
Koop hier je tickets

Haarlemse nieuwstjes en blogs in je inbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief >

Haarlem City Blog

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!