Een film kijken in de buitenlucht, het heeft iets magisch. Vorig jaar organiseerde wij voor de eerste keer samen met Het Veerkwartier de openluchtbioscoop ‘Film aan het Water’. De filmavonden met uitzicht op de Veerplas waren een groot succes: allemaal uitverkocht. Dus wij doen het dit jaar natuurlijk weer!

Openluchtbioscoop-Haarlem-Film-aan-het-Water-18

Openluchtbioscoop-Haarlem-Film-aan-het-Water-20

Stel je voor: de zon gaat onder, de sterren verschijnen aan de hemel, je opent nog een verfrissend drankje, gaat lekker zitten op het gras, kijkt naar het water van de Veerplas en in deze setting kijk je film. Een goede, vrolijke film. Frisse lucht en relaxte sfeer. Daar wil je bij zijn. Zet daarom de data vast in je agenda.

‘Film aan het water’ is 4x deze zomer op:
Donderdag 8 juni
Donderdag 13 juli
Donderdag 10 augustus
Donderdag 14 september

Openluchtbioscoop-Haarlem-Film-aan-het-Water-15

Openluchtbioscoop-Haarlem-Film-aan-het-Water-16

De film start bij zonsondergang, rond 22 uur. Om de avond nog leuker te maken kan je ook vooraf lekker eten en borrelen bij Het Veerkwartier. Iedereen krijgt tijdens de film zijn eigen koptelefoon voor het geluid. Er zijn een paar zitplekken in de vorm van stoelen, zitzakken en bankjes. Een eigen stoel of iets ander om op te zitten meenemen mag ook (graag zelfs). Zo heb je gegarandeerd plek. En vergeet niet om een dekentje mee te nemen voor als het kouder wordt.

Openluchtbioscoop-Haarlem-Film-aan-het-Water-19

Openluchtbioscoop-Haarlem-Film-aan-het-Water-17

Wij houden jullie natuurlijk op de hoogte van alle ins en outs, de films en de start van de kaartverkoop. Blijf ons volgen of abonneer je op de nieuwsbrief. Wij kijken ernaar uit!

Openluchtbioscoop-Haarlem-Film-aan-het-Water-14

Film aan het Water samen met Het Veerkwartier en Outdoor Cinema
Donderdag 8 juni
Donderdag 13 juli
Donderdag 10 augustus
Donderdag 14 september

Het Veerkwartier Haarlem
A. Hofmanweg 62
2031 BL Haarlem

Bereikbaarheid
Openbaar vervoer: op loopafstand van station Haarlem Spaarnwoude
Parkeren: gratis voor de deur
Fietsen: dat is natuurlijk het aller-gezondste en parkeren kan ook voor de deur.

Bij heel slecht weer
Bij heel slecht weer gaat het helaas niet door. Check op de dag zelf om 17 uur Facebook van Het Veerkwartier of Haarlem City Blog. Het kaartje is dan geldig voor de volgende editie. We doen niet aan refund.

Haarlemse nieuwstjes en blogs in je inbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief >

Haarlem City Blog

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.Oké