Een film kijken in de buitenlucht, het heeft iets magisch. Samen met Het Veerkwartier organiseren wij elke maand de openluchtbioscoop ‘Film aan het Water’. De filmavonden met uitzicht op de Veerplas zijn een groot succes: allemaal uitverkocht. De volgende editie (en laatste van deze zomer) kan weer in je agenda!

Op donderdag 28 september is de volgende filmavond met de film Lion. Een prachtige film in deze setting: waargebeurd, verrassend en ontroerend. Zo’n film die je raakt. Meteen kaartjes kopen? Dat kan hier >

Openluchtbioscoop-Haarlem-Film-aan-het-Water-18

Stel je voor: de zon gaat onder, de sterren verschijnen, je opent een verfrissend drankje, gaat lekker zitten op het gras, kijkt naar het water van de Veerplas en in deze setting kijk je film. Daar wil je bij zijn.

Donderdag 28 september: Lion
De vijf-jarige Saroo woont in een Noord-Indiaans plattelandsdorpje. Daar komt hij per ongeluk terecht op een trein die hem duizenden kilometers van huis voert. In de ruige straten van Calcutta zwerft hij rond. Via een kindertehuis belandt hij vervolgens bij liefdevolle adoptieouders in Australië. Eenmaal volwassen kan Saroo niet anders dan de zoektocht naar zijn oorspronkelijke familie hervatten.
De film heeft een 8,1 op IMDB Bekijk de trailer >

Waar: Het Veerkwartier Haarlem
Tijd: BBQ vanaf 17.30 – 21.00, DJ 18.00 – 21.00, film 20.45 – 22.45 uur

KAARTEN INCLUSIEF KOPTELEFOON & 2 DRANKJES
Voorverkoop € 15,-
Aan de deur € 17,50
Kaartje & BBQ € 30,-

Om zeker-te-weten dat je deze avond niet mist (en dat wil je niet) is het slim kaartjes vooraf te kopen, want op = op.
Koop hier tickets >>

Let op! De meeste zitplekken zijn op het gras, en een paar op het terras. Neem dus een kleedje of stoeltje mee. Een dekentje of dikke trui is ook handig voor als het koud wordt. De film start bij zonsondergang, rond 20.45 uur. Om de avond nog leuker te maken kan je ook vooraf BBQ’en en borrelen met DJ bij Het Veerkwartier. Iedereen krijgt tijdens de film zijn eigen koptelefoon voor het geluid.

Openluchtbioscoop-Haarlem-Film-aan-het-Water-20

Openluchtbioscoop-Haarlem-Film-aan-het-Water-15

Film aan het Water
Donderdag 28 september
Het Veerkwartier Haarlem
A. Hofmanweg 62
2031 BL Haarlem
Tickets >
Facebook event >

Bereikbaarheid
Openbaar vervoer: op loopafstand van station Haarlem Spaarnwoude
Parkeren: gratis voor de deur
Fietsen: dat is natuurlijk het aller-gezondste en parkeren kan ook voor de deur.

Bij heel slecht weer
Bij heel slecht weer gaat het helaas niet door. Check op de dag zelf om 17 uur Facebook van Het Veerkwartier of Haarlem City Blog. Het kaartje is dan geldig voor de volgende editie. We doen niet aan refund.Haarlem City Blog

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!