Een film kijken in de buitenlucht, het heeft iets magisch. Samen met Het Veerkwartier organiseren wij voor het vierde jaar de openluchtbioscoop ‘Film aan het Water’. De filmavonden met uitzicht op de Veerplas zijn een groot succes. Dit jaar zijn er drie edities. Op 20 juni trappen wij af met de eerste filmavond. De film: Eighth Grade (2018).

Meteen kaartjes kopen? Dat kan hier >

Openluchtbioscoop-Haarlem-Film-aan-het-Water-18

Stel je voor: de zon gaat onder, de sterren verschijnen, je pakt een drankje, gaat lekker zitten op het gras, kijkt naar het water van de Veerplas en in deze setting kijk je film. Daar wil je bij zijn.

Donderdag 20 juni: Eighth Grade
Eighth Grade gaat over de 13-jarige puber Kayla Day. Ze zit in de tweede klas van de middelbare school en maakt aandoenlijke vlogs waarin ze vastberaden adviezen geeft over het volwassen worden. In het echte leven staat Kayla echter aan de zijlijn en vindt maar moeilijk aansluiting bij haar leeftijdgenoten, laat staan de jongen op wie ze verliefd is. Kayla wil niets liever dan zichzelf zijn, maar hoe doe je dat? Daar probeert ze achter te komen terwijl ze zich een weg navigeert langs pijnlijke zwemfeestjes, een vader die er niks van begrijpt, populaire pestkoppen en ongewenste avances. Eighth Grade won de publieksprijs op het Sundance Film Festival en kijkt heerlijk weg!

Het programma:
Daghappen (optioneel) 18.00 – 21.30 uur
Aanvang film 21.30 uur
Start film rond 22.00 uur

Er zijn kaartjes te koop met en zonder eten. Kom je alleen voor de film? Zorg dan dat je er om 21.30 uur bent, de film start met zonsondergang.

Filmkaartje met 2 consumpties en koptelefoon: €16.50
Filmkaartje met 2 consumpties en koptelefoon + daghap: €31.50

Om zeker-te-weten dat je deze avond niet mist (en dat wil je niet) is het slim om snel kaartjes te kopen, want op = op. Dat kan hier: https://bit.ly/2JIjB77 of aan de kassa bij Het Veerkwartier (zonder servicekosten).

Let op! De meeste zitplekken zijn op het gras, en een paar op het terras. Neem dus een kleedje of stoeltje mee. Een dekentje of dikke trui is ook handig voor als het koud wordt. Iedereen krijgt tijdens de film zijn eigen koptelefoon voor het geluid. Het is niet de bedoeling dat er eigen drank meegenomen wordt.

Openluchtbioscoop-Haarlem-Film-aan-het-Water-20

Openluchtbioscoop-Haarlem-Film-aan-het-Water-15

Naast deze editie op 20 juni zijn er nog 2 edities:
18 JULI: Call me by your name
22 AUGUSTUS: The Green Book

Daarover later meer. We hopen je te zien bij Film aan het Water van deze zomer!

Film aan het Water
Donderdag 20 juni
Het Veerkwartier Haarlem
A. Hofmanweg 62
2031 BL Haarlem
Tickets >
Facebook event >

Bereikbaarheid
Openbaar vervoer: op loopafstand van station Haarlem Spaarnwoude
Parkeren: gratis voor de deur
Fietsen: dat is natuurlijk het aller-gezondste en parkeren kan ook voor de deur.

Bij heel slecht weer
Bij heel slecht weer gaat het helaas niet door. Check op de dag zelf om 17 uur Facebook van Het Veerkwartier of Haarlem City Blog. Het kaartje is dan geldig voor een andere avond met dezelfde film. We doen niet aan refund.

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!