Een film kijken in de buitenlucht, het heeft iets magisch. Samen met Het Veerkwartier organiseren wij voor het vierde jaar de openluchtbioscoop ‘Film aan het Water’. De filmavonden met uitzicht op de Veerplas zijn een groot succes. Op 22 augustus hebben wij weer een fantastische film in petto: Green Book.

Meteen kaartjes kopen? Dat kan hier >

Openluchtbioscoop-Haarlem-Film-aan-het-Water-18

Stel je voor: de zon gaat onder, de sterren verschijnen, je pakt een drankje, gaat lekker zitten op het gras, kijkt naar het water van de Veerplas en in deze setting kijk je film. Daar wil je bij zijn.

Donderdag 22 augustus: Green Book
De Green Book is een van de meest bekroonde films van afgelopen jaar, en won de Oscar voor beste film. Dat snappen wij wel! Green Book is een waargebeurd verhaal en deze film heeft alles: een mooi verhaal, heerlijke beelden, een serieuze toon maar ook humor. Deze roadmovie speelt zich af in het zuiden van Amerika in de jaren zestig. Wanneer de donkere pianist Don Shirley (Mahershala Ali) op zoek is naar een lijfwacht voor zijn tournee door de Deep South (de ‘blanke’ staten van Amerika), komt hij in contact met de onopgeleide en onbehouwende Tony Lip (Viggo Mortensen), een Italiaans-Amerikaanse uitsmijter die graag wat wil bijverdienen. Samen reizen ze door het zuiden, geholpen door reisgids Green Book, die hen informeert over plekken waar Afro-Amerikanen welkom en veilig zijn. Tijdens hun reis worden zij geconfronteerd met hun tegengestelde persoonlijkheden, gevaar en racisme.

Bekijk hier de trailer:

Het programma:
Daghappen (optioneel): 18.00 – 21.00 uur
Aanvang film: 21.00 uur
Start film rond 21.30 uur

Er zijn kaartjes te koop met en zonder eten. Kom je alleen voor de film? Zorg dan dat je er om 21.30 uur bent, de film start met zonsondergang.

Filmkaartje met 2 consumpties en koptelefoon: €16,50
Filmkaartje met 2 consumpties en koptelefoon + daghap: €31,50

Om zeker-te-weten dat je deze avond niet mist (en dat wil je niet) is het slim om snel kaartjes te kopen, want op = op. Dat kan hier of aan de kassa bij Het Veerkwartier (zonder servicekosten).

Let op! De meeste zitplekken zijn op het gras, en we hebben wat stoelen op het terras, maar niet genoeg voor iedereen. Neem dus een kleedje of stoeltje mee. Een dekentje of dikke trui is ook handig voor als het koud wordt. Iedereen krijgt tijdens de film zijn eigen koptelefoon voor het geluid. Het is niet de bedoeling dat er eigen drank meegenomen wordt.

Openluchtbioscoop-Haarlem-Film-aan-het-Water-20

Openluchtbioscoop-Haarlem-Film-aan-het-Water-15

We hopen je te zien bij Film aan het Water!

Film aan het Water
Donderdag 22 augustus
Het Veerkwartier Haarlem
A. Hofmanweg 62
2031 BL Haarlem
Tickets >
Facebook event >

Bereikbaarheid
Openbaar vervoer: op loopafstand van station Haarlem Spaarnwoude
Parkeren: gratis voor de deur
Fietsen: dat is natuurlijk het aller-gezondste en parkeren kan ook voor de deur.

Bij heel slecht weer
Bij heel slecht weer gaat het helaas niet door. Check op de dag zelf om 17 uur Facebook van Het Veerkwartier of Haarlem City Blog. Het kaartje is dan geldig voor een andere avond met dezelfde film. We doen niet aan refund.Haarlem City Blog

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.Oké