Een film kijken in de buitenlucht, het heeft iets magisch. Samen met Het Veerkwartier organiseren wij voor het derde jaar de openluchtbioscoop ‘Film aan het Water’. De filmavonden met uitzicht op de Veerplas zijn een groot succes. Dit jaar zijn er weer drie edities. De eerste twee waren helemaal uitverkocht. Op 6 september is alweer de laatste filmavond van dit jaar, met de film The Square.

Meteen kaartjes kopen? Dat kan hier >

Openluchtbioscoop-Haarlem-Film-aan-het-Water-18

Stel je voor: de zon gaat onder, de sterren verschijnen, je opent een verfrissend drankje, gaat lekker zitten op het gras, kijkt naar het water van de Veerplas en in deze setting kijk je film. Daar wil je bij zijn.

Donderdag 6 september: The Square
Christian, curator van een museum voor hedendaagse kunst in Stockholm, is een spin in het web van de kunstwereld. Hij zet kunstenaars op de kaart, windt sponsoren om de vinger, stuurt collega’s aan, rijdt in een Tesla, praat met kunstkenners en beweegt zich arrogant en bewust van zijn macht door de art world. Twee gebeurtenissen doorkruisen Christians succesvolle carrière. Hij wordt beroofd van telefoon en portemonnee en een cynische PR-actie van de marketingafdeling rond het interactieve kunstwerk The Square ontploft in het gezicht van het museum. Plotseling leert de altijd wat passieve Christian zichzelf en zijn plek in de wereld kennen. Is hij werkelijk zo humaan en progressief als hij dacht? Dit satirische drama van Ruben Östlund zit vol ideeën over onze samenleving. Hilarisch, complex, vreemd en onvergetelijk! Winnaar van de Gouden Palm.

Het programma:
Daghappen 18.00 – 20.30 uur
Singer Songwriter 20.00 – 20.30 uur
Aanvang film 20.30 uur
Start film om 21.00 uur

Er zijn kaartjes te koop met en zonder eten. Kom je alleen voor de film? Zorg dan dat je er om 20.30 uur bent, de film start met zonsondergang.

Kaartje film € 15,-
Kaartje film & Daghap € 27,50

Om zeker-te-weten dat je deze avond niet mist (en dat wil je niet) is het slim om snel kaartjes te kopen, want op = op.

Let op! De meeste zitplekken zijn op het gras, en een paar op het terras. Neem dus een kleedje of stoeltje mee. Een dekentje of dikke trui is ook handig voor als het koud wordt. Iedereen krijgt tijdens de film zijn eigen koptelefoon voor het geluid. Het is niet de bedoeling dat er eigen drank meegenomen wordt.

Openluchtbioscoop-Haarlem-Film-aan-het-Water-20

Openluchtbioscoop-Haarlem-Film-aan-het-Water-15

We hopen je te zien bij de laatste Film aan het Water van deze zomer!

Film aan het Water
Donderdag 6 september
Het Veerkwartier Haarlem
A. Hofmanweg 62
2031 BL Haarlem
Tickets >
Facebook event >

Bereikbaarheid
Openbaar vervoer: op loopafstand van station Haarlem Spaarnwoude
Parkeren: gratis voor de deur
Fietsen: dat is natuurlijk het aller-gezondste en parkeren kan ook voor de deur.

Bij heel slecht weer
Bij heel slecht weer gaat het helaas niet door. Check op de dag zelf om 17 uur Facebook van Het Veerkwartier of Haarlem City Blog. Het kaartje is dan geldig voor een andere avond met dezelfde film. We doen niet aan refund.

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!