Time flies when you’re having christmas fun, maar voor je het weet staat de jaarwisseling weer op de stoep. Oliebollen, champagne, vuurwerk en natuurlijk feest! Wat ga jij doen? Voetjes van de vloer of lekker naar de kroeg? Wij hebben de feesten op oudejaarsavond en nieuwjaarsdag voor je op een rij gezet.

OUDEJAARSAVOND

Eindejaarsquiz en Oud & Nieuw party bij Bar Boef
Voor de derde keer geeft stadscafe Bar Boef op oudejaarsavond een feestje. Vanaf 20 uur staan bubbels, oliebollen en hapjes klaar en begint de quiz vol vragen over afgelopen jaar. Vanaf 22 uur wordt er gedanst, dan begint het feest! De toegang is gewoon lekker gratis.
Tijd: 20.00 – 05.00 uur (van 20.00 – 22.00 uur is de quiz)
Toegang gratis
Facebook event >

oudejaarsavond-haarlem

Fête des Têtes – Toneelschuurcafé
Het Toneelschuurcafe is op 31 december, na het succes van vorige jaren, het podium voor Fête des Têtes. Dit intieme feest (circa 300 man) is voor 25 plussers en op een prachtige locatie midden in het centrum. Dit jaar is het thema ‘Roaring Twenties’. Natuurlijk omdat wij 2020 ingaan. Met Haarlemse DJ’s, hapjes en drankjes.
Tijd: 22.00 – 05.00 uur
Kaarten: €25 (of €18 per kaart als je vier kaarten koopt)
www.facebook.com/fetedestetes

Schermafbeelding 2014-12-23 om 22.32.33

Patronaatje tot het gaatje – Patronaat Haarlem
In het Patronaat gaan ze op 31 december tot het gaatje. Tijdens dit ‘indoor festival’ worden alle gaten van het pand gebruikt. Geen zaal is hetzelfde! Van hiphop, R&B, echte klassiekers, karaoke en disco: het is er allemaal. Minder leuk: het feest is al uitverkocht, check voor kaarten dus TicketSwap.
Tijd: 1.00 – 07.00 uur
www.patronaat.nl

NY celebration party – Waterline
Bij Haarlems nieuwste cocktailbar is op 31 december vanaf 21 uur een feestje. Er zijn bubbels en snacks en entree is gewoon gratis. Gezelliger dan thuis!
Tijd: 21.00 – laat
Gratis toegang
Barwaterline.com

Eindejaarsfeest – Stiel’s
Bij Muziekcafe Stiel’s toosten ze op het nieuwe jaar. Vanaf 00.30 uur zijn ze open en de champagne staat klaar. De beste discoknallers van toen en nu en de lekkerste Guilty Pleasures komen voorbij. Entree is 5 euro en dat is inclusief een glas champagne.
Tijd: 00.30 – 06.00 uur
Kaarten: 5,-
Meer info >

New Year’s Eve at The Wolfhound
De Ierse bar The Wolfhound is ook open. Kom gezellig meedansen, -zingen en feesten. Voor zover wij kunnen zien geen entreekosten.
Tijd: 22.00 – 04.00 uur
Event op Facebook >

NYE party – Louisiana Lobstershack
Het feest hier begint rond middernacht met vuurwerk en bubbels. Daarna gaat het feest binnen verder met live DJ’s. Toegang is gratis en het feestje gaat tot in de late uurtjes door! Je kunt ervoor ook komen eten tijdens het ‘best of the year’ dinner, je vindt hier meer info.
Tijd: 23.45 – 04.00 uur
Gratis entree
Meer info >

NIEUWJAAR

Het Nieuwjaarsgala – Patronaat
Het kost altijd wat moeite om met een lichtelijke kater weer die sjieke kleding aan te trekken, maar de sfeer is altijd fijn. Dit keer in het Patronaat met het thema gala / roaring 20’s. Proosten op het nieuwe jaar, met heel veel live acts.
Tijd: 16.00 – 1.30 uur
Kaarten: €40
hetgala.nl

Happy New Year bij Frisk
Frisk aan het Spaarne ligt prachtig aan het Spaarne. Vanaf 11 uur (tot 16 uur) kun je hier terecht voor een heerlijk anti-kater ontbijt. Daarna is er New Years Disco en vanaf 17 uur New year Roast: een buffet met vlees, vis en vega gerechten.
Meer info >

Nieuwjaarsduik
Opfrisser nodig? Duik heel heldhaftig de zee bij Bloemendaal of Zandvoort in of kom naar de Veerplas. Daar worden Nieuwjaarsduiken georganiseerd met choco en erwtensoep.
Zandvoort: 14.00 uur – Meer info >
Bloemendaal aan Zee: 14.00 uur – www.reddingsbrigade-bloemendaal.nl
Nieuwjaarsduik bij de Veerplas: duik in de Veerplas om 14.00 uur. Met erwtensoep en ander vermaak. Meer info >

Nieuwjaarsduik Zandvoort

Fijne jaarwisseling, op een fantastisch 2020!

Mis je feesten in dit lijstje? Comment hieronder zodat wij de lijst zo volledig mogelijk kunnen maken.Haarlem City Blog

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.Oké