Al jaren is Parksessies een vast onderdeel van de Haarlemse zomer. Het was altijd vier woensdagen achter elkaar, maar dit jaar is het anders. Het festival in de Haarlemmerhout is nu vier dagen achter elkaar, van 19 t/m 22 juli. Het recept is verder hetzelfde: genieten van muziek, kunst, theater, drankjes en food. Kleedje mee en gaan!

Parksessies Haarlem 6

Parksessies haarlem

Tijdens deze zomerse avonden staat de Hout van van 17.00 tot 23.00 uur (en zat tot 24 uur, zon tot 21 uur) in het teken van muziek, kunst, theater en activiteiten. Het programma is uitgebreider dan ooit. Elke avond is weer anders, en er zijn een paar ‘vaste gasten’. Weird Beird is bijvoorbeeld de host, er zijn tekenworkshops, kickboksen met Kenamju, hutten bouwen voor kinderen (georganiseerd door Kinderopvang Op Stoom op zaterdag en zondag), sprekers, theater en heel veel muziek.. Het is er allemaal. Geen hekken, muntjes en gedoe. Er zijn diverse barren en foodtrucks aanwezig. Kijk voor het programma hier.

Parksessies-Haarlem-7

Parksessies-Haarlem-6

Het leukste wat ons betreft is een kleedje meenemen, met vrienden een drankje opentrekken, wat avondzon opsnuiven en genieten van het programma om je heen. Let’s go to the park! Nog zin om door te gaan? Er zijn elke dag afterparty’s in het Patronaat (gratis toegang).

Parksessies-Haarlem-5

Parksessies – Haarlemmerhout Haarlem
19 t/m 22 juli 2018 vanaf 17 uur
Toegang is gratis
www.parksessies.nl
www.facebook.com/parksessiesHaarlem City Blog

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!