Een nieuw festival in Haarlem! Op zaterdag 25 augustus op het buitenterrein onder de KPN-toren is PolderGoud Festival. Een ééndaags muziekfestival met een combinatie van muziek, toegankelijke cultuur & creativiteit, goed eten en een biertje.


PolderGoud wordt georganiseerd door Je Suis Energy en Haerlems Bodem. Het buitenterrein van verzamelgebouw ‘Onder De Toren’ (onder de KPN-toren) wordt omgetoverd tot festivalterrein. Het festival heeft twee doelen: publiciteit genereren voor de Waarderpolder, en laten zien wat Haarlem te bieden heeft op het gebied van alternatieve muziek, creativiteit en cultuur.

De programmering van het festival bestaat uit bands uit Haarlem en omgeving. Allemaal dansbaar, toegankelijk en licht alternatief. Op het podium de populaire Indian Askin, het Haarlemse talent Tony Clifton en de zevenkoppige band Knarsetand. Naast deze bands komen Thaïti, NEMSIS, Peperbek en St. Tropez naar het terrein. Een mix van Rock ’n Roll, Indie, Pop, Funk en gitaarmuziek.

Naast muziek is er van alles te doen. Zoals graffiti-workshops, er is een skateramp, karaokebooths en andere verrassende elementen.

Het festival wordt ‘circulair’ opgezet. Dit betekent dat de faciliteiten en benodigdheden voor het festival vanuit de directe omgeving komen. Via ondernemers van de Waarderpolder bijvoorbeeld. Zij kunnen zich via interactieve concepten ook presenteren aan het publiek. Verder ligt de nadruk van het festival op duurzaamheid. Zo drink je uit hardcups (drinkbekers), er is groene stroomvoorziening en een munten- en cashvrij betaalsysteem.

PolderGoud Festival
Aaterdag 25 augustus
13:00 tot 23:00 uur
A. Hofmanweg 1A, 2031 BH Haarlem
Tickets zijn 15 euro en hier te koop >
www.facebook.com/events/234803217077100Haarlem City Blog

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!