Gisteren is de prijs voor het beste Haarlemse evenement, en de aanmoedigingsprijs voor het beste ‘upcoming’ evenement van Haarlem uitgereikt. De oscars voor evenementen zeg maar. Haarlems barst van de mooie evenementen. Dat weten wij als geen ander. And the winner is…

Bevrijdingspop! Dit jaar al voor de 35ste keer, en nu dus winnaar van de Evenementenring 2014. Verdiende prijs. Elk jaar op 5 mei barst de Haarlemmerhout uit zijn voegen tijdens dit event, met een range aan bekende artiesten die optreden. De eerste namen voor dit jaar zijn al bekend.
Meer over Bevrijdingspop >

Bevrijdingspop-Haarlem-2014

Naast het festival waren Haarlem Jazz More, de Kunstlijn, Haarlem Culinair en het Vijfhoek Huiskamerfestival genomineerd voor de ring.

Edit festival wint de evenementenveer. De aanmoedigingsprijs voor upcoming events. Het dancefestival is nu al een aantal jaar een succes aan de Veerplas. Terechte winnaar dus! Wij zijn trots op ons eigen festival waarnaar wij lekker op het fietsje kunnen. Ook voor Edit is de line-up van dit jaar inmiddels bekend. En hou ons in de gaten op Facebook, want wij geven binnenkort kaarten weg!
Meer over Edit >

Edit festival 2014 (113 van 162)

Edit festival Haarlem 5

Haarlem City Blog

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!