Het foodtruckevent ProefPark kennen wij natuurlijk van de zonnige zomeredities in het Kenaupark, en vorig jaar voor het eerst een indoor wintereditie. Want proeven kan binnen ook. Heuglijk nieuws: de wintereditie wordt ook dit jaar weer gehouden! Hou het weekend van 12 t/m 14 februari vrij, dan wordt het smullen geblazen.

Proefpark wintereditie Haarlem 3

De winterse editie van ProefPark vindt plaats aan de Hendrik Figeeweg 3F (Waarderpolder). Bij dit indoor foodtruckfestival uiteraard foodtrucks met heerlijk streetfood. Naast hippe foodtrucks met hartverwarmend eten ook winterse kneuterigheid, waar wij stiekem erg dol op zijn. Op vrijdag- en zaterdagavond komen de ouderwetse spellen uit de kast na etenstijd zoals de sjoelbak, koehandel, schaken en kaarten. Je eigen spel meenemen mag ook. Overdag zijn er kinderactiviteiten zoals potjes beschilderen, en vullen met potaarde en kruiden. En er is natuurlijk muziek!

Proefpark wintereditie Haarlem 1

Proefpark wintereditie Haarlem 5

Relaxte deuntjes worden onder andere verzorgd door DJ Dikke Thomas op vrijdag, en op zaterdag Daan Modern. Verder mogen de singer songwriters niet ontbreken. Dit maakt de sfeer compleet.

ProefPark draait om eten, dus foodlovers kunnen hier helemaal los. Tientallen foodtrucks en catercampers laten ons kennis maken met de meest diverse gerechten. Heerlijk en eerlijk, veel verse ingrediënten, originele producten, biologisch en van de streek. Het komt allemaal voorbij. En ook nog betaalbaar. Beetje foodhoppen dus.

Proefpark wintereditie Haarlem

Proefpark wintereditie Haarlem 4

Leuk voor de vrijgezellen is de grote ‘aanschuiftafel’, waar je op zondag jouw gerecht met 2 vorkjes kunt delen met een onbekende. Misschien wel de liefde van je leven, het is tenslotte Valentijnsweekend. Het belooft een knus en heerlijk weekend te worden. Kom langs, de toegang is gratis. Kom je met de auto? Ga dan via de Waarderbrug, Heringaweg en dan Figeeweg.

Proefpark wintereditie Haarlem 2

ProefPark Wintereditie
Hendrik Figeeweg 3F
2031 BJ Haarlem
www.facebook.com/proefparkhaarlem
Toegang is gratis

Vrijdag 12 februari vanaf 16:00 tot zondag 14 februari om 21:00

Haarlem City Blog

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.Oké