Aanstaande zondag 22 mei vindt alweer de 10de editie van het geliefde Seinfestijn plaats. Femke, host van de organisatie Fika & Fest, vond 10 edities geleden dat er iets in Haarlem ontbrak. Geïnspireerd door o.a. de Sunday Market in Amsterdam en de Swan Market in Rotterdam, is zij het Seinfestijn gestart.

Seinfestijn-Haarlem-1

Inmiddels heeft het event zich uitgebreid tot een totaal van 50 standhouders. Deze editie is er wederom een veelbelovende ‘food court’. Er is een bus met verse soepen en sappen (BOS Haarlem), een wijnbar waar ook verschillende hapjes en biertjes te verkrijgen zijn, maar waar je ook verschillende soorten limonade kunt tappen (Fika & Fest). Verder vind je er poffertjes voor de kids (Miss Little Pancake), stoere BBQ gerechten (Madame Charlotte), een foodtruck met rijk belegde broodjes (Tasty by Talisa), een barista met heerlijke koffie vanuit zijn Vespa scooter (Casa Barista) en verrukkelijke homemade taartjes (Vuur en Vlam). Aansluitend op deze foodcourt vind je ook een aantal stands met mooie producten (kaas, olijfolie, rijke broden, gedroogde worstjes, fudge, etc.). Als foodlover zit je hier dus helemaal goed!

Seinfestijn-Haarlem-2

Creatievelingen kunnen op dit event ook hun hart ophalen. Er zijn verschillende workshops georganiseerd door ‘Wowgoods’. Denkende aan o.a. het maken van je gepersonaliseerde notebook door middel van masking tape en slingers voor elke gelegenheid. Ellen en Anne van Wowgoods zijn er om je te helpen en wegwijs te maken. De workshops kosten maar €5,. Hiervoor krijg je alle benodigde materialen en ook nog een leuke give away!

Seinfestijn-Haarlem-3

De organisatie van het Seinfestijn draagt Haarlem een warm hart toe, er is dan ook veel van Haarlemse bodem te vinden dit keer. FOOF, Casa Barista, Kleine Pom, Triple Pink, Machs Sieraden, Beebox, My Deer Art Shop, Snoeps, By Jackie, Helemaal Marleen, Woodwerk, Salut Stefanie, At Aloha, Vuur & Vlam, Studio Suz, BOS Haarlem en Haarlems Hout.

Seinfestijn-Haarlem-5

De kinderen kunnen zich prima vermaken op de zo gehete ‘kinderheuvel‘. Op deze heuvel zijn alle kinderactiviteiten verzameld. Ze kunnen lekker timmeren bij Woodwerk, zich laten schminken bij Kim’s Party Schmink of genieten van het kindertheater van Theater Josa. Als ouder heb je vanaf het terras een mooi uitzicht op deze heuvel en dus ‘geen kind aan ze’.

Alle standhouders zijn zorgvuldig geselecteerd. Fika & Fest streeft naar een goede kwalitatieve mix en diversiteit in producten. Op die manier is er voor ieder wat wils! Het feit dat Fika & Fest sfeervolle en persoonlijke feesten host, maakt dat zij als geen ander aan de wensen van een groot publiek kan voldoen.

Seinfestijn-Haarlem-4

Tijdens het komende festijn zijn ook de volgende standhouders van de partij: Bloomon, Simone’s Kitchen, Mooi Woongoed, Minimiks, Accessorize your Home, Ebzo, Ish Amsterdam, Life and Lemons, Hipkie, Laroid, Bijzonder Plekje, Roosmarijn Knijnenburg, Passiebloom, Dolzon, Comfy Stuff, Rockstyle, Mulhouse, Margo Slingerland, Marieke Rusticus Styling, Jack Fudge, By Wiezz, Rozijntjes, N.Moods en meer!

Genoeg reden om dit veelzijdige en ongedwongen event bij te wonen dachten wij zo.
Iedereen is van harte welkom tussen 12.00 en 18.00 uur. Toegang is gratis!

Seinfestijn

Zondag 22 mei 2016
12.00 – 18.00 uur
Gratis toegang


Locatie
Seinwezen
Kinderhuissingel 1 Haarlem
www.seinfestijn.nl

www.facebook.com/seinfestijn

Fotocredtis: Jessica Wansink en Lucinda van der Eng

Haarlemse nieuwstjes en blogs in je inbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief >

Haarlem City Blog

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!